PNL va depune altă MOŢIUNE de cenzură în primăvară. Blaga: „Avem atâtea teme, har Domnului!”

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat, marți, că liberalii vor depune, în următoarea sesiune parlamentară, o nouă moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta.

29 sept. 2015, 18:30
PNL va depune altă MOŢIUNE de cenzură în primăvară. Blaga: „Avem atâtea teme, har Domnului!”

Bineînțeles că noi o să depunem o moțiune de cenzură și în viitoarea sesiune parlamentară. Este rolul Opoziției să depună moțiune de cenzură și avem atâtea teme, har Domnului! Noi avem atâtea teme economice pe care le puteam evoca pentru această moțiune, dar nu puteam depăși această fază a trimiterii în judecată a lui Victor Ponta„, a menționat Blaga, potrivit Agerpres.

El a opinat că, până la viitoarea moțiune de cenzură, ar putea să-și schimbe poziția și partide care nu au susținut demersul PNL de marți.

Puteți să fiți siguri că vom depune o moțiune de cenzură în primăvară împotriva Guvernului Ponta. Și lucrurile pot evolua: poate că unii dintre cei care azi îl sprijină vor ajunge la concluzia că au costuri politice prea mari în fața electoratului român și îl vor lăsa în pace„, a completat copreședintele PNL.

Camera Deputaţilor şi Senatul s-au reunit, marţi, pentru a dezbate a patra moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Moţiunea a fost respinsă, fiind exprimate 207 opţiuni „pentru” şi opt „împotrivă”, potrivit unor surse din comisia de numărare a voturilor. În paralel, liberalii au organizat un miting în Parcul Izvor, în condiţii de ploaie, majoritatea participanţilor purtând umbrele.

VEZI ŞI Victor Ponta IRONIZEAZĂ moţiunea PNL: CLIPUL postat pe Facebook