Vasile Miriuţă a fost dat afară de la Dinamo. Şefii „câinilor” i-au găsit deja înlocuitor

Înfrângerea cu CFR Cluj i-a fost fatală lui Vasile Miriuţă. Şefii lui Dinamo au decis să-l pună pe liber pe tehnicianul de 49 de ani, după ce echipa a rămas la patru puncte de un loc de play-off.

21 nov. 2017, 17:44
Vasile Miriuţă a fost dat afară de la Dinamo. Şefii „câinilor” i-au găsit deja înlocuitor

Din informaţiile Telekom Sport, înlocuitorul lui Miriuţă va fi Claudiu Niculescu, în prezent la FC Voluntari.

Numit în funcţie în finalul lunii septembrie, după ce Cosmin Contra a preluat echipa naţională a României, Miriuţă are un palmares dezastruos ca tehnician al lui Dinamo. În nouă partide, fostul tehnician al CFR-ului a obţinut doar trei victorii – două în campionat, cu ultimele clasate – Juventus Bucureşti şi Gaz Metan – şi una în Cupa României, cu Aerostar Bacău, formaţie din Liga a III-a.

Alesul lui Ionuţ Negoiţă pentru înlocuirea lui Miriuţă este fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Niculescu. Acesta şi-a început cariera de antrenor în 2012, la Universitatea Cluj, iar între timp le-a mai pregătit pe Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea şi CS Mioveni. La Voluntari, Niculescu a avut cele mai bune performanţe din cariera de antrenor. Aici a cucerit Cupa României şi Supercupa României.

Are 32 de partide la FC Voluntari şi o medie de 1,56 puncte pe meci. A câştigat 14 meciuri, 8 s-au terminat la egalitate şi are 10 eşecuri.