Vasile Mogoş, surpriza lui Cosmin Contra la naţională, condamnat la DOI ANI de ÎNCHISOARE pentru o BĂTAIE MONSTRU într-un CLUB

Vasile Mogoș, 26 de ani, fundașul dreapta al celor de la Cremonese, echip care joacă în Serie B, a fost convocat de Cosmin Contra pentru "dubla" naţionalei cu Feroe și Norvegia.

04 oct. 2019, 14:27
Vasile Mogoş, surpriza lui Cosmin Contra la naţională, condamnat la DOI ANI de ÎNCHISOARE pentru o BĂTAIE MONSTRU într-un CLUB

Vasile Mogoş a plecat de la vârsta de 6 ani din România în Italia, unde s-a stabilit cu familia, tata, mama, fratele și cele trei surori. A început fotbalul în liga a cincea, iar acum joacă la Cremonese, în Serie B.

Vasile Mogoş a ajuns în Italia în 1999 şi a început fotbalul la o academie din San Damiano. A evoluat doar în ligile inferioare din Italia, la Asti, Real Vicenza, Delta Port Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli şi, acum, la Cremonese.

Cosmin Contra a anunţat LOTUL FINAL pentru meciurile cu Feroe şi Norvegia. O revenire de TOP şi o MARE SURPRIZĂ pe lista de 24

Până la 20 de ani, când a semnat primul contract profesionist, Vasile Mogoș nu s-a dat în spate de la muncă. A lucrat și ca ospătar dar și la vie în Peninsulă: „Jucam, dar și munceam. Lucram la vie și am fost și ospătar. Nu mi-e rușine de muncă!”.

Vasile Mogoș a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în Italia, ca urmare a unei infracțiuni comise în perioada în care evolua pentru Reggiana, echipă la care a jucat între 2015 și 2017. Potrivit presei italiene, românul, alături de alți patru colegi, ar fi fost implicați la acea vreme într-o bătaie de proporții într-un club de noapte. Avocații jucătorilor au anunțat că vor face recurs.