Vasile Muraru este în depresie după moartea lui Nae Lăzărescu

Profesional, îi merge bine, dar pe plan personal, Vasile Muraru resimte încă pierderea jumătăţii de scenă, Nae Lăzărescu. Mai mult, îndrăgitul actor pare să sufere de o cumplită depresie.

07 feb. 2014, 15:14
Vasile Muraru este în depresie după moartea lui Nae Lăzărescu

Pierderea lui Nae Lăzărescu, fratele geamăn din teatru al lui Vasile Muraru, a lăsat urme adânci în sufletele apropiaţilor, familiei, colegilor, dar mai ales în viaţa lui Muraru, cei alături de care a făcut spectacol aproape treizeci şi cinci de ani, scrie spynews.ro.

Un cuplu care s-a stins peste noapte, neaşteptat, parcă prea devreme şi fulgerător. Aşa s-a trezit Vasile Muraru, dintr-o dată, singur pe scenă, încercând să meargă mai departe fără jumătatea lui.

Citeşte şi Fiica secretă a lui Nae Lăzărescu a făcut primele declaraţii: Nu e ca şi cum aş fi fost lângă el

Profesional s-a repliat, s-a adunat şi merge mai departe, pentru că teatrul şi publicul i-o cer. Are talent cu carul, este un profesionist desăvârşit şi are o grămadă de proiecte la care lucrează, cu sau fără un partener.

Personal, însă, îndrăgitul actor n-a depăşit momentul cumplitei pierderi şi, potrivit unor apropiaţi, colegii de la teatru sunt îngrijoraţi pentru starea maestrului, despre care spun că ar fi într-o depresie prelungită, după moartea lui Nae Lăzărescu.