Vatman băut, accident cu tramvaiul plin de călători

Un vatman băut, cu tramvaiul plin de călători, a produs un accident în Botoşani. La controlul cu etilotestul, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,58.

08 iun. 2016, 13:00
Vatman băut, accident cu tramvaiul plin de călători

Un tramvai plin de călători a lovit o autospecială a primăriei Botoşani. De vină pentru acest accident este vatmanul care conducea sub influența băuturilor alcoolice, acesta având o alcoolemie de 0,58mg/l pur în aerul expirat.

Potrivit hotnews.ro, vatmanul de 49 de ani conducea un tramvai plin cu călători, pe linia lui 102. La intersecția cu strada Grivița, acesta a acroșat o autoutilitară a Primăriei Botoșani. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal și i s-a ridicat permisul de conducere în vedere suspenării acestuia.

Societatea comerciale Eltrans, la care era angajat vatmanul, a venit cu o reacție oficială, anunțând o anchetă administrativă. „Noi manifestam tolerantă zero fată de conducerea sub influenta alcoolului. Asteptăm ancheta Poliției, vom face și noi o anchetă internă și apoi vom decide. Cel mai probabil contractul individual de munca al vatmanului va fi suspendat”, a declarat directorul Eltrans, Paul Smit.