Vecinii au fost ŞOCAŢI. Un bărbat a păcălit poliţiştii după ce a aruncat o MÂNĂ ÎNSÂNGERATĂ pe jos

Un bărbat din Marea Britanie a fost la un pas să fie arestat după ce vecinii săi speriaţi au chemat poliţia atunci când au descoperit o mână tăiată în faţa unei uşi. Cu toate acestea, el a scăpat, după ce le-a demonstrat că mâna era falsă şi era destinată unei glume pentru nepoata sa.

12 iun. 2013, 09:19

Patrick Plummer, un bărbat de 34 de ani din Marea Britanie, a vrut să îşi şocheze nepoata de ziua ei, dar a ajuns să sperie un cartier întreg, după ce a lăsat o mână însângerată în faţa uşii, potrivit The Sun.

Citeşte şi FARSĂ de INFARCT în lift: Un „mort” se trezeşte din coşciug VIDEO

Bărbatul de profesie machior a fost dat pe mâna poliţiei, după ce vecinii au sunat autorităţile pentru a descrie descoperirea făcută. Odată ajunşi la faţa locului, anchetatorii nu au realizat că este vorba de un fals, arestându-l pe bărbat până acesta a dat toate lămuririle necesare. Incidentul a avut loc în Nottingham, protagonistul farsei ajungând să râdă de poliţişti că nu şi-au dat seama.

Citeşte şi Cea mai tare farsă din toate timpurile? FANTOMA unei fetiţe îngrozeşte oamenii în lift VIDEO

Poliţiştii veniţi la faţa locului mi-au spus că cei de la criminalistică sunt pe drum. Într-un final, au prins şi ei gluma şi mi-au spus că o să mă viziteze de Halloween„, a declarat Patrick.