Vecinii Elenei Udrea, reacţii uluitoare: Se tot lăuda că şi-a cumpărat pantofi de 1.000 de euro

Imaginea cu Elena Udrea în cătuşe i-a învrăjbit şi pe vecinii din Buzău ai fostului ministru. Oamenii spun că s-au simţit jigniţi şi umiliţi şi că cea pe care o ştiu de când era copil i-a sfidat în perioada de criză când apărea în lux. Oamenii cred că pedeapsa din spatele gratiilor o va ajuta să realizeze ce înseamnă să fii om de rând şi să nu ai parte de afaceri care să te îmbogăţească peste noapte.

11 feb. 2015, 15:19
Vecinii Elenei Udrea, reacţii uluitoare: Se tot lăuda că şi-a cumpărat pantofi de 1.000 de euro

Trei acuzaţii de trafic de influenţă, inclusiv pentru primirea a 500 de mii de euro, şi o infracţiune de spălare de bani. Asta i se reproşează Elenei Udrea în dosarul Microsoft. Judecătorii de la Înalta Curte decid miercuri dacă Udrea va fi arestată preventiv pentru 30 de zile.

Prima noapte în arestul Capitalei nu a fost una deloc uşoară pentru Udrea. Obişnuită să trăiească în lux, blonda a fost nevoită să se adapteze în doar câteva ore la condiţiile de puşcărie.

Foştii vecini spun că Elena Udrea va avea timp sufient să se gândească unde a greşit de a ajuns să atragă chiar şi aversiunea apropiaţilor.

„Sfida lumea, se tot lăuda ca si-a cumparat pantofi de 1.000 de euro, ca şi-a cumparat genţi. Chiar vorbeam dimineata cu colegii: de la un apartament de lux, la care platea 2.000 de euro, sa ajunga intr-o camera acolo si vorba aia, nu cred ca se spala cu orice spumante sau orice sampon. Acum sa vedem, poate isi face cineva mila sa-i duca ceva sapunuri de casă”, spune un vecin.

„Daca statea acasa era o pierdre ca platea intretinerea, platea toate alea, acolo nu mai plateste nimic, e bine merci.  Scrie o carte, frumos, si-i da drumul. Asa fac toti parlamentarii”, a spus un alt vecin.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri după reţinerea Elenei Udrea: „Nu am vorbit despre Pescariu până acum, însă o voi face”

Încătuşată şi cu zâmbetul pe buze. Aşa a fost scoasă Elena Udrea din sediul DNA după mai bine de 10 ore de audieri. Fosta şefă PMP a fost reţinută pentru 24 de ore şi deşi a fost dusă în arest încătuşată, blonda nu părea afectată de situaţia în care se afla. Ba din contră, a zâmbit tot timpul. De altfel, Elena Udrea nu este singura care a zâmbit chiar dacă a fost arestată. Şi buna ei prietenă, Alina Bica a fost filmată în sala de tribunal în timp ce râdea şi îşi împletea părul.