Vedelele au scos la licitaţie obiecte dragi pentru a salva viaţa Kassandrei, fiica lui Iosif Rotariu

Zeci de vedete au scos la licitaţie obiecte de suflet pentru a salva un copil. Fetiţa fostului fotbalist Iosif Rotariu suferă de o boală grea şi are nevoie de sprijin financiar. La apelul Anei-Maria Prodan, jucători, artişti şi vedete de televiziune au sărit în ajutorul Kassandrei.

11 oct. 2013, 11:45
Vedelele au scos la licitaţie obiecte dragi pentru a salva viaţa Kassandrei, fiica lui Iosif Rotariu

Ştefan Stan a licitat pentru cerceii de aur ai lui Teo Trandafir, care au fost adjudecaţi însă de altcineva, pentru 2.000 de lei, informează România TV. „Întotdeauna când licitezi ceva trebuie să fie ceva ce-ţi plăcea. Eu cred cu putere în chestia asta, în puterea vibraţiei obiectului pe care-l oferi”, a spus Teo Trandafir.

La licitaţie au fost scoase şi tricouri ale naţionalei, dar şi ale mai multor foste glorii ale fotbalului. „Nu puteam să donez altceva decât o pereche de mănuşi cu semnatură, acum să vedem iubitorii fotbalului, cine doreşte o amintire”, a spus Helmuth Duckadam.

Kassandra, fiica adoptivă a fostului fotbalist Iosif Rotariu, suferă de osteopoliomelită, o boală a oaselor, după ce a fost maltratată de bunica naturală. Fetiţa urmează să suporte a 35-a intervenţie chirurgicală şi va avea nevoie de mai multe operaţii până la 18 ani. „Ea e tot timpul optimistă, zâmbitoare, merge şi la şcoală şi n-am văzut să se plângă că o doare piciorul sau mâna. Îmi dă speranţe că într-un viitor apropiat Kassandra va fi ca un copil normal”, a spus Iosif Rotariu.

Ana-Maria Prodan a fost foarte mişcată de situaţia copilului pentru că, mai înainte de toate, este mamă.

„Numai o mamă poate să înţeleagă şi să simtă atâta disperare în momentele în care vede că micuţa ei nu poate să alerge cu ceilalţi copii, nu poate să se ridice. Pentru mine familia Rotariu e o familie de îngeri”, a spus Ana-Maria Prodan.

Drama fetiţei a impresionat mai multe personalităţi. Ovidiu Lipan Ţăndărică şi-a scos la licitaţie beţele de toboşar, iar Adriana Bahmuţeanu şi Cătălin Botezatu câte o rochie creaţie proprie. Cel mai scump obiect licitat a fost o icoană oferită de Gigi Becali, care a fost adjudecată chiar înainte de eveniment, pentru 5.000 de euro.