Vedeta care a spus „Da” departe de ochii curioşi ai presei

A vrut sa se casatoreasca departe de privirile indiscrete si obiectivele performante ale paparazzilor, asa ca a ales o destinatie exotica pentru a-si lega destinul de cel pe care il considera sufletul ei pereche.

15 mai 2014, 07:25
Vedeta care a spus „Da” departe de ochii curioşi ai presei

Kelly Rowland, fosta componenta a trupei Destiny’s Child si buna prietena a lui Beyonce, s-ar fi casatorit in urma cu putin timp in Costa Rica.

Potrivit E!News, vedeta a organizat o ceremonie restransa, la care a invitat in jur de 30 de persoane, pentru a oficia ceremonia de casatorie cu iubitul ei.

De altfel, Kelly a fost discreta de-a lungul intregii relatii cu barbatul si a recunoscut cu greu ca s-a logodit.

Invitata speciala a indragitei comediante si actrite Queen Latifah in urma cu numai cateva luni, Kelly Rowland a marturisit ca zvonurile care circulau de atata vreme in media sunt adevarate: se logodise si urma sa se casatoreasca.

„M-a cerut prin intermediul unei convorbiri Skype. Eu eram in Bulgaria, vorbeam de ceva vreme si ajunsesem doar sa ne uitam unul in ochii celuilalt si sa nu ne mai spunem nimic. Atunci, el m-a intrebat pentru prima oara daca vreau sa ma casatoresc cu el, iar raspunsul a fost unul simplu si rapid. E cel mai bun prieten al meu si vreau sa-mi petrec tot restul vietii alaturi de el”, a marturisit Kelly cu zambetul pe buze la vremea respectiva.

Potrivit tabloidelor internationale, atat Beyonce, cat si Michelle, fostele ei colege din trupa Destiny’s Child, au fost domnisoare de onoare, iar ceremonia a fost una discreta, departe de paparazzi sau jurnalisti.