Vedeta care la 71 de ani poartă ROCHII SCURTE îmbrânceşte fotografii pe stradă şi stă prin tribunal

Martha Stewart pare să sfideze vârsta înaintată pe care o are. La 71 de ani, ea a fost surprinsă în momentul în care a îmbrâncit un fotograf, acesta căzând pe spate, în momentul în care se îndrepta spre tribunal pentru a da o declaraţie privind compania ei de sute de milioane de dolari.

05 mart. 2013, 21:07

Nici faptul că acum opt ani de zile a petrecut jumătate de an în închisoare nu a impiedicat-o pe Martha să îşi continue ascensiunea pe toate planurile, fiind o scriitoare de succes, dar şi un antreprenor cu afaceri de sute de milioane de dolari.

În cursul zilei de marţi, ea a trebuit să depună mărturie într-un proces intentat propriului ei brand, Martha Stewart Living Omnimedia Inc., de către lanţul de magazine Macy, un fost colaborator, după ce mai multe produse create de celebritate şi vândute exclusiv de Macy, au ajuns să fie comercializate şi de un alt lanţ de magazine, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Cum arătau marii actori de la Hollywood înainte să chelească FOTO

Macy, care a început să vândă încă din 2007 produsele de bucătărie, baie şi dormitor create de cunocuta vedetă, încearcă să blocheze magazinul Penney să comercializeze aceleaşi bunuri. Cu toate că nu mai are dreptul să participe la conducerea propriei ei companii din cauza închisorii, Martha are un cuvânt important de spus în cadrul deciziilor luate de Consiliul de Administraţie.

Inedit este modul în care Martha Stewart a venit la tribunal, îmbrăcată într-o rochie scurtă, până deasupra genunchiului şi o pereche de cizme de căprioară maro. Mai mult, în drumul ei spre clădirea tribunalului, femeia a reuşit să dărâme un fotograf, acesta fiind surprins într-o fotografie cu picioarele în sus, în timp ce o femeie din spatele vedetei priveşte îngrozită scena.

Citeşte şi Rod Stewart refuză să-şi arate vârsta. Cum arată cântăreţul la 68 de ani