GOALĂ, dar CUFUNDATĂ în gânduri. Blonda cu cel mai celebru POSTERIOR le face o nouă surpriză fanilor

Femeia care a reuşit să îşi uimească fanii cu formele sale, fiind de multe ori acuzată că a apelat la ajutorul operaţiilor estetice, a postat o nouă fotografie pe reţelele de socializare, surprinsă în momentul în care ieşea din cabina sa, înainte de începerea unui spectacol.

21 iun. 2013, 17:19

Coco Austin, vedeta de 34 de ani căsătorită cu rapper-ul Ice-T, continuă să îi uimească pe cei din jur cu formele sale, după ce a oferit fanilor o fotografie extrem de sexy cu fundul la vedere, potrivit The Sun.

Citeşte şi Poziţiile INCENDIARE în care a fost pozată Coco Austin în sala de fitness FOTO

Tânăra şi-a ridicat halatul de mătase pe care îl purta pentru a le oferi fotografilor şansa de a o surprinde într-o ipostază intimă după ce şi-a terminat show-ul din Las Vegas. Pentru o a două fotografie sexy, Coco l-a invitat pe fotograf în camera sa, unde a pozat pe un scaun îmbrăcată doar în bikini şi sutien, ţinută care i-a pus în valoare abdomenul lucrat în sala de forţă.

Citeşte şi O vedetă americană şi-a înnebunit fanii cu o fotografie INCENDIARĂ cu fundul în prim plan FOTO

Într-un interviu recent, ea a recunoscut că dansul la bară a ajutat-o să se menţină în formă după vârsta de 30 de ani. Cu toate acestea, ea ar vrea să intre în lumea culturismului.