VEDETĂ de la INSULA IUBIRII, condamnată! Ce a decis INSTANŢA după ce A BĂTUT un bărbat şi l-a băgat ÎN SPITAL

Unul dintre foștii concurenți ai emisiunii "Insula Iubirii" a fost condamnat pentru purtare abuzivă.

21 sept. 2019, 16:24
VEDETĂ de la INSULA IUBIRII, condamnată! Ce a decis INSTANŢA după ce A BĂTUT un bărbat şi l-a băgat ÎN SPITAL

Adrian Boțoc, unul dintre foștii concurenți din sezonul 5, și-a primit sentința definitivă, după ce, iniţial, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în procesul de purtare abuzivă.

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj au fost înțelegători cu Adrian Boțoc, care a fost condamnat pe fond la un an cu suspendare și au dispus amânarea aplicării unei noi pedepse de 8 luni. Astfel că după termenul de supraveghere de 2 ani, în care trebuie să fie cuminte, este ca și cum pedeapsa nu ar fi existat și nu apare în cazier.

Fostul concurent la „Insula Iubirii” mai este obligat să muncească și în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

INSULA IUBIRII 2019. „Hai să ne iubim!” Ce a urmat nu a fost difuzat, imaginile NECENZURATE fac înconjurul internetului

Adrian Boțoc a fost cercetat în urmă cu ceva timp într-un dosar de purtare abuzivă, după ce la sfârşitul anului 2016 a lovit un bărbat care a venit să petreacă în clubul în care acesta era bodyguard. În urma agresiunii, victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale.