Vedetă de la noi, destăinuiri pe Facebook: A născut în urmă cu puţin timp, însă copilul e al unui bărbat însurat.

La nici şase luni de când a născut, Alina Radi s-a despărţit de Achim, tatăl copilui ei. Cântăreaţa s-a săturat de scandalul cu soţia bărbatului şi cu familia acestuia şi a decis să pună pună relaţiei.

10 ian. 2016, 17:22

Alina Radi s-a despărţit definitiv de tatăl copilului ei, un prosper om de afaceri din Timişoara. Cântăreaţa de muzică populară a avut, în ultimii ani, o relaţie cu un bărbat însurat, dar iubirea s-a stins, se pare, din cauza familiei acestuia, dar şi a soţiei înşelate.

Sătulă de incertitudinea iubitului, Alina Radi a decis să se despartă de acesta şi este pregătită să îşi crească copilul singură.

Anunţul a fost făcut pe Facebook, iar cântăreaţa nu a pierdut ocazia de o ataca şi pe mama bărbatului care, dacă ar fi divorţat, i-ar fi devenit soacră.

„De astăzi relaţia noastră a luat sfârsit o dată pentru totdeauna şi cred că e cea mai bună decizie în ultimii 15 ani… chiar dacă a băgat divorţul din păcate e prea târziu… prea multe minciuni şi falsitate… şi o rog pe mămica lui să îşi vadă de ciobănia, să ia puţina lămâie să nu-i fie greaţă. Si poate să se ducă liniştită la Doamne Doamne că băiatul ei de azi se va întoarce acasă… că alta variantă nu este… cel mai bine să fim amici (…) singurul lucru de care îmi pare rău este că l-am crezut, că mi-am pierdut timpul şi mi-am dat cariera şi prietenii cu care el nu era de acord la o parte”, a scris Radi, pe Facebook, potrivit libertatea.ro