Veşti proaste pentru Bianca Drăguşanu, înainte NUNTĂ. Vrăjitoarele îi PREZIC un viitor SUMBRU

Cu doar o zi înainte ca Bianca Drăguşanu să se mărite cu Victor Slav, una dintre cele mai cunoscute vrăjitoare din România, Vanesa, i-a prezis vedetei un viitor sumbru, declarând că roşcata este urmărită de un blestem.

28 sept. 2013, 08:06
Veşti proaste pentru Bianca Drăguşanu, înainte NUNTĂ. Vrăjitoarele îi PREZIC un viitor SUMBRU

Bianca Drăguşanu pare să nu îşi găsească stabilitatea, după ce se va căsători cu Victor Slav. Cel puţin, aceasta este concluzia la care a ajuns vrăjitoarea Vanesa, potrivit Cancan.ro.

Citeşte şi Bianca se laudă cu ROCHIA de MIREASĂ în valoare de 5.000 de euro. A expus-o la TÂRG, să o vadă toată lumea

Astfel, femeia este de părere că frumoasa vedetă este urmărită de un blestem care i-a urmărit întreaga familie. Coincidenţă sau nu, în familia Biancăi au fost numeroase divorţuri. Primii au fost bunicii din partea tatălui ei, apoi părinţii săi au divorţat când ea avea doar 13 ani. Iar sora Biancai, Oana Roxana, s-a despărţit şi ea acum câţiva ani.

Bianca mosteneşte un blestem din familie. Acest blestem este făcut ca ea să întâlnească bărbaţi dar, când îi este lumea mai dragă, totul să se rupă ca un fir de aţă. În familia ei, din generaţie în generaţie, s-a transmis acest blestem pentru despărţire„, a explicat Vanesa, după ce s-a uitat în cărţile de tarot.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, dezastru înainte de nuntă. Află ce problemă gravă are vedeta

Inedit este faptul că vraja ar fi fost făcută chiar de o rudă din familie. Prezicătoarea a mai spune că soarta căsniciei Biancăi se învârte în jurul cifrei trei: „Mi s-a arătat clar că între ea şi Victor Slav sunt trei bobi. Asta poate să însemne 3 zile, 3 săptămâni, 3 luni sau 3 ani. Garantez că n-o să fie mai mult„.