Vedeta sexy din „The Vampire Diaries” s-a îngrăşat considerabil. Uite cum arată acum Nina Dobrev

De la incheierea filmarilor pentru cel mai recent sezon din "The Vampire Diaries", Nina Dobev a luat cateva kilograme in plus, pe care ii este tot mai dificil sa le ascunda.

07 aug. 2014, 17:54

Cu toate ca este pasionata de yoga si practica acest tip de exercitiu in mod constant, Nina Dobrev s-a ingrasat in ultima vreme si doar cu ajutorul stilistilor reuseste sa-si mai mascheze defectele si sa-si puna in evidenta atuurile fizice, scrie perfecte.ro.

Daca in urma cu numai cateva seri a etalat un look senzational in cadrul emisiunii „Late Night with Kimmy Fallon”, la scurt timp dupa, paparazzii au surprins-o intr-o zi normala din viata ei, cand parasea hotelul din New York la care a fost cazata.

Cu parul ud si imbracata intr-o pereche de pantaloni foarte scurti si o bluza transparenta, care i-a lasat sutienul la vedere, Nina a etalat un look cu totul diferit de cel glamuros pe care il vedem adesea la ea in emisiuni sau la evenimentele mondene.

Vedeta din „The Vampire Diaries” a iesit in strada complet nemachiata si a ales sa-si acopere fata cu mainile, chiar daca adevarata problema era in zona picioarelor descoperite.