Vedete autohtone devenite mămici foarte devreme

Sunt tinere, frumoase şi talentate. Strălucesc în faţa camerelor de luat vederi şi niciodată nu arată că sunt depăşite de situaţie. Au ales să devină mame tinere pentru că nu au considerat că îşi sacrifică profesia printr-o sarcină şi au avut curaj să înceapă o nouă viaţă, destul de timpuriu. Pe lista mămicilor tinere se numără Antonia, Alexandra Dinu şi Monica Columbeanu.

01 apr. 2013, 16:11

Antonia a devenit soţie şi mamă la o vârstă foarte fragedă. Când avea doar 21 de ani, Antonia a născut o fetiţă în Italia, pe nume Maya. Soţul vedetei este italian, originar din Napoli, şi provine dintr-o familie înstărită. Din păcate, deşi păreau o familie fericită şi împlinită, Antonia şi Vincenzo au decis să se despartă în luna noiembrie, anul trecut, însă nu se ştie clar dacă vor divorţa sau nu.

Monica Gabor şi-a trăit anii adolescenţei foarte intens. Fotomodelul s-a căsătorit la numai 18 ani cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. La scurt timp, a adus pe lume o fetiţă frumoasă ce avea să fie principala miză în procesul de divorţ. În 2010, căsnicia Monicăi cu Irinel a început să scârţâie, fotomodelul mutându-se în Los Angeles. În 2011, cei doi au divorțat.

Alexandra Dinu, fosta soţie a fotbalistului Adrian Mutu, locuieşte astăzi în Italia împreună cu băieţelul ei. Frumoasa actriţă a devenit mămică în urmă cu 9 ani, pe când avea doar 22 de ani şi visa la o viaţă împreună cu Mutu. Între timp, planurile s-au schimbat, iar Alexandra îşi creşte singură fiul peste graniţe.