Vedete care arată ORIBIL în costum de baie GALERIE FOTO

Unele staruri de la Hollywood, din dorinţa de a arăta bine, ajung să adopte un stil de viaţă spartan, cu ore întregi petrecute zilnic la sala de fitness şi o alimentaţie foarte săracă în nutrienţi. Din această cauză, multe sunt fie sunt foarte slabe, fie au corpul atât de tonifiat încât arată ciudat şi deloc feminin sau sexy.

28 iun. 2014, 14:57
Vedete care arată ORIBIL în costum de baie GALERIE FOTO

Pe de altă parte, sunt starurile care nu au deloc grijă de sănătatea lor, consumă mult alcool şi pierd nopţi la rândul prin cluburi, scrie eva.ro.

LeAnn Rimes

Cântăreaţa LeAnn Rimes, care a fost implicată de curând într-un scandal sentimental, fiind acuzată că i-a distrus căsnicia actorului Eddie Cibrian, cu care s-a şi căsătorit ulterior, nu arată prea bine în costum de baie. Vedeta este foarte slabă, fiind dependentă de exerciţii fizice extenuante şi suspectată de faptul că ar avea o tulburare de alimentaţie.

Kelly Ripa

Şi actriţa Kelly Ripa a depăşit pragul de „normalitate” în ceea ce priveşte tonifierea corpului. Starul american este foarte slab şi are muşchii intens lucraţi, în defavoarea formelor feminine şi sexy.

Lisa Rinna

Din cauza neumăratelor operaţii estetice, actriţa Lisa Rinna nu arată tocmai plăcut în costum de baie. Vedeta are cele mai mari probleme în zona abdomentului.

Kesha

Deşi are doar 27 de ani, Kesha nu arată deloc bine în costum de baie, pentru vârsta ei. Consumul excesiv de alcool, nopţile pierdute şi alimentaţia nesănătoasă şi-au pus amprenta asupra formei sale fizice.

Alanis Morissette

Cântăreaţa de origine canadiană nu pare să fie preocupată de felul în care arată. Vedeta nu a reuşit să scape de kilogramele în plus dobândite în timpul sarcinii.

Courtney Love

Vedeta americană, care este cunoscută pentru viaţa sa haotică, problemle cu drogurile şi alcoolul, dar şi obsesia pentru operaţii estetice, nu mai poate ascunde efectele nefaste ale obiceiurilor sale asupra corpului. Iar costumul de baie scoate în evidenţă toate aceste probleme.

Tara Reid

Nici pe Tara Reid n-au ocolit-o problemele de natură estetică, provocate de stilul de viaţă dezordonat pe care l-a avut în tinereţe. Vedeta a fost dependentă de alcool şi obsedată de petreceri, iar efectele asupra corpului său sunt acum vizibile.