Vedete care au fost date afară din avion

Când e vorba de a călători la înălțime, autoritățile și echipajul nu glumesc în privința regulilor, chiar dacă ești un VIP...

06 iul. 2016, 12:45
Vedete care au fost date afară din avion

Selma Blair

Actrița a fost vedeta celui mai recent incident de acest gen. Pe 21 iunie, a fost evacuată cu forța dintr-un avion din cauza comportamentului său. Martorii spun că aceasta călătorea cu fiul ei de patru ani la clasa business și că a început să urle necontrolat… Totul s-a petrecut în timpul zborului, avionul venind dinspre Mexico spre Los Angeles – astfel că echipajul a solicitat din timp ajutor, la aterizare Selma fiind așteptată de o echipă de paramedici și transportată urgent la spital. După câteva zile, Selma și-a cerut scuze public, explicând că făcuse greșeala de a amesteca alcoolul cu niște medicamente. Suspect, nu?

Jonathan Rhys Meyers

Starul din „Tudors” a ajuns foarte beat pe aeroportul JFK al oraşului New York… Când? Probabil de mai multe ori. Dar această poveste se întâmpla în 2010, iar Jonathan își aștepta la 7 dimineața avionul pentru Los Angeles, stând tolănit la VIP Lunge și turnând pe gât votcă după votcă… E de înțeles de ce staff-ul s-a sesizat. Jonathan n-a vrut să se oprească, însă, din băut și a provocat un scandal monstru pe aeroport, astfel că actorul a sfârșit prin a primi interdicție pe viață de a mai zbura cu United Airlines.

Vezi pe www.okmagazine.ro ce alte vedete au provocat incidente în avion!