Vedete care au rămas fără permis în 2015 VIDEO

Razie de amploare a Poliţiei Rutiere. Pe şoselele din ţară, la acestă oră sunt amplasate peste 320 de aparate radar. Astfel de acţiuni ale poliţiei au fost cele care au dat, de-a lungul timpului, bătăi de cap şi vedetelor, prinse că au călcat prea tare pedala de acceleraţie. Multe dintre ele au rămas fără permis.

20 dec. 2015, 11:14

Cristian Boureanu a rămas fără permis în iunie. Politicianul a fost prins de radar pe Autostrada Soarelui circulând cu o viteză de 190 de km/h, iar politistii i-au luat permisul pentru trei luni. În aceeaşi zi, o altă persoană publică a rămas, tot pe Autostrada Soarelui, fără permisul de conducere. Fostul fotbalist Giani Kiriţă a fost prins în timp ce conducea cu 181 de kilometri în drum spre mare. Şi el a rămas pieton pentru 90 de zile.

Andreea Marin (40 de ani) a reuşit să conducă peste un an şi jumătate după ce a fost sancționată dur de polițiștii de la Rutieră din Capitală. Și asta pentru că a făcut contestație după contestație în instanță și s-a putut urca liniștită la volan în baza unei dovezi. Asta, până pe 25 noiembrie, când judecătorii i-au luat și acest drept. Magistrații Tribunalului București au respins apelul făcut de vedetă, după ce aceasta a pierdut în primă instanţă procesul pe care îl avea cu Poliţia Rutieră, iar hotărârea a fost definitivă. Pe 13 martie 2014, Andreea Marin a fost înregistrată de aparatul radar circulând cu 104 kilometri/ oră, pe Bulevardul Aviatorilor. Polițiștii au decis să-i suspende permisul de conducere pentru 90 de zile și i-au dat și o amendă de 800 de lei.

Smiley a ramas fara permis de conducere pentru o perioada de trei luni, dupa ce a fost prins conducand cu viteza de 177 de kilometri pe ora pe Soseaua de Centura a Capitalei, in noiembrie.