Vedete care s-au cuplat cu protagoniştii din videoclipurile lor

Posibil să fie prima oară în istoria cuplului Anna Kournikova – Enrique Iglesias în care să îi vedem pozându-se împreună într-un selfie postat pe Instagramul tenismenei. În fotografie apare și Allan, frățiorul Annei. Fanii au fost surprinși de această mișcare din partea perechii deoarece cântărețul de 41 de ani și superstarul tenisului feminin apar foarte rar împreună, preferând o viață foarte privată.

13 iun. 2016, 10:59
Vedete care s-au cuplat cu protagoniştii din videoclipurile lor

Anna și Enrique s-au pozat într-un selfie foarte simpatic și rar

Enrique și Anna (35) sunt împreună de 15 ani și încă nu și-au spus jurămintele la altar, stârnind de-a lungul anilor zvonuri privind despărțirea. Iată că acest selfie împreună le dă peste nas celor care au crezut asta, arătând că sunt foarte bine împreună.

Interesant este că cei doi iubiți s-au cunoscut în 2001, când Enrique a filmat videoclipul pentru „Escape”, în care Anna a jucat rolul iubitei sale.

Odată cu neașteptatul selfie făcut de Anna Kournikova și iubitul ei, Enrique Iglesias, să vedem ce alte cupluri celebre s-au cunoscut și au început o relație după ce-au apărut împreună într-un videoclip muzical.

Lady Gaga și Taylor Kinney

Cântăreața de 30 de ani s-a cuplat cu un model sexy, necunoscut nouă până la acel moment, pe nume Taylor Kinney. Actor cu acte-n regulă acum, acesta a cucerit-o cu rolul jucat în videoclipul ei „You and I”, în 2011, iar acum sunt și logodiți (din februarie anul trecut).

Vezi pe http://okmagazine.ro ce alte vedete s-au cuplat la filmările videoclipurilor lor!