Vedete celebre care s-au vândut pe bani mulţi: Bianca Drăguşanu, Monica Gabor sau Daniela Crudu

Celebritatea scoate întotdeauna la lumină şi secrete murdare! Este cazul mai multor vedete din România care, pentru a deveni cunoscute, au făcut compromisuri de care nu sunt foarte mândre. Bianca Drăguşanu, Monica Gabor, Daniela Crudu, Loredana Chivu sunt doar câteva dintre tinerele arătate cu degetul pentru că au făcut orice pentru celebritate, informează România TV.

15 feb. 2014, 12:00
Vedete celebre care s-au vândut pe bani mulţi: Bianca Drăguşanu, Monica Gabor sau Daniela Crudu

Bianca Drăguşanu a devenit cunoscută după ce s-a afişat la braţul lui Cătălin Botezatu. Odată cu faima, au apărut şi detalii murdare din trecutul vedetei. Bianca a fost criticată că s-a lăsat folosită de bărbaţi potenţi financiar pentru a-şi construi o imagine.

Citeşte şi ŞOC. Adrian Cristea a cerut-o de soţie pe Bianca Drăguşanu

O altă vedetă cu un trecut tulbure este fosta doamnă Columbeanu, Monica Gabor. Pe vremea când aceasta avea 16 ani a fost agresată sexual de un proxenet din Bacău şi obligată să se prostitueze. Monica Gabor a ajuns să fie plasată pe la mai multe petreceri, în calitate de damă de companie pentru diverşi oameni de afaceri. Totul a devenit public după ce Monica Gabor s-a căsătorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Un alt scandal a zguduit lumea mondenă în urmă cu doi ani. Politicieni, fotbalişti şi oameni de afaceri ar fi dat bani grei pentru serviciile sexuale oferite de fetele coordonate de Andreea Marta. Aceasta este soţia unui fost angajat de rang înalt din ANAF, judecată în prezent pentru proxenetism. Printre numele vehiculate în dosar s-a aflat şi cel al Danielei Crudu. Tânăra a negat că ar fi fost prostituată de lux, dar în urma scandalului şi-a pierdut locul de muncă.

Singura care şi-a asumat până acum statul de prostituată este Bianca, fiica fostului ambasador al României în Mexic şi Venezuela.