Vedete despre care nu ştiai că au boli JENANTE sau chiar GRAVE

Celebrităţile americane pot cumpăra orice cu milioanele de dolari pe care le au în conturi, însă nu şi sănătatea. Vedetele de mai jos suferă de afecţiuni grave sau jenante pe care oricât de mult şi-ar dori nu au cum să le trateze.

13 oct. 2013, 11:32

1. Kim Kardashian: psoriazis

Chiar dacă o ascunde foarte bine, Kim are psoriazis, o boală care se manifestă prin erupţii şi iritaţii urâte la nivelul pielii, declanşate de stres, scrie perfecte.ro.

CITEŞTE ŞI Gafă vestimentară la Kim Kardashian: A purtat o rochie cu vedere la zonele intime FOTO

2. David Beckham: sindrom obsesivo-compulsiv şi sindromul Tourette

Celebrul fotbalist suferă de două sindromuri stânjenitoare. În cazul sindromului obsesivo-compulsiv, Daivd spune că este obsedat de aranjarea lucrurilor în ordine, în timp ce în cazul sindromului Tourette, vedeta are numeroase ticuri verbale şi grimase pe care nu le poate controla.

3. Pamela Anderson: hepatita C

Actrita a mărturisit în 2002 că suferă de hepatita C pe care a luat-o împărţind acelaşi ac de tatuaj cu fostul soţ, Tommy Lee. Hepatita C este o infecţie virală, care deocamdata e incurabilă.

4. Shannen Doherty: boala Crohn

Starul din „Beverly Hills”a recunoscut în 1999 că suferă de această boală autoimună, care cauzează o inflamare a tractului intestinal. Printre simptomele bolii Crohn, care deocamdată e incurabilă, se manifestă crampe abdominale severe şi diaree.