Vedete din România care au peste 40 DE ANI dar arată mai bine decât tinerele VIDEO

Sunt trecute de 40 de ani dar arată mai bine decât multe tinere din showbizul românesc. Anca Ţurcaşiu, Dana Săvuică, Tania Budi şi Ramona Bădescu trec cu brio proba costumului de baie. Şi cum suntem în plin sezon estival, doamnele şi-au etalat la plajă trupurile bine lucrate în sălile de sport.

09 iul. 2015, 06:53
Vedete din România care au peste 40 DE ANI dar arată mai bine decât tinerele VIDEO

Anca Ţurcaşiu are 45 de ani dar dacă apare în costum de baie întoarce privirile multor bărbaţi. Vegetariană de ani de zile, Anca are o formă fizică de invidiat. Îi place să facă sport şi să mănânce sănătos şi a reuşit să-l convingă şi pe fiului ei să o urmeze.

Şi Loredana Groza face senzaţie la peste 40 de ani. Prezentă de două decenii în atenţia publicului, artista
a demonstrat de-a lungul timpului că trecerea anilor nu este o problemă pentru ea. De curând, a postat pe pagina ei de facebook mai multe fotografii în care apare în constum de baie şi arată implecabil.

De aceeaşi vârstă cu Anca Turcaşiu şi Loredana este şi Dana Săvuică. Fostul model arată senzaţional, iar experienţa în fashion a ajutat-o să-şi creeze un stil care s-o avantajeze. Dana are grijă ce mănâncă, nu fumează, nu consumă alcool, face sport şi nu se epuizează.

Tania Budi a trecut şi ea proba costumului de baie în această vară. La cei 47 de ani, actriţa se menține foarte bine şi o demonstrează prin fotografiile pe care şi le face şi le postează pe reţelele de socializare.

În aceeaşi categorie intră şi Ramona Bădescu. Stabilită în Italia, bruneta are un stil de viaţă sănătos, combinat cu o alimentaţie echilibrată şi mişcare. Ramona face mult sport, yoga, Pilates şi se hrăneşte cât mai natural.