VEDETE din România care au renunţat la NOTORIETATE. S-au mutat la ţară sau au ajuns la mănăstire VIDEO

Au renunţat la haosul Capitalei pentru liniştea de la ţară sau chiar mănăstire. Mulţi artişti şi sportivi au spus adio celebrităţii, fără vreun regret. Unii şi-au încheiat cariera şi s-au mutat departe de oraş, alţii şi-au schimbat radical viaţa şi s-au călugărit.

28 iul. 2014, 14:19
VEDETE din România care au renunţat la NOTORIETATE. S-au mutat la ţară sau au ajuns la mănăstire VIDEO

La 77 de ani, actorul Dorel Vişan a renunţat la celebritate pentru linişte. S-a mutat la ţară, în apropiere de Cluj. Acolo lucrează pământul, îşi îngrijeşte via şi stupii pe care-i are. Nu mai urcă pe scena teatrelor, joacă doar ocazional roluri în seriale, potrivit România TV.

Citeşte şi Teo Trandafir, surprinsă în timp ce se săruta pasional cu Cătălin Botezatu FOTO

Marina Voica a fugit de asemenea de haosul Capitalei, la Breaza, una dintre localităţile cu cel mai curat aer din ţară. Deşi este singură, nu se simte abandonată. Are sute de prieteni pe reţelele de socializare şi şi-a montat antenă parabolică pentru a prinde şi posturi din Rusia.

Gabriel Dorobanţu s-a retras şi el de pe scenă, într-o oază de linişte, la Cornu, în Prahova, unde trăieşte alături de mama sa. Şi coregrafu Cornel Patrichi a ieşit din lumina reflectoarelor şi s-a mutat într-o comună din Călăraşi, unde îşi petrece timpul relaxându-se la pescuit.

Mariana Buruiană a cucerit publicul cu rolul din „Domnişoara Cristina”. Era considerată o actriţă cu o sensibilitate deosebită, dar a ales calea smereniei. Nu s-a călugărit, însă a scris cartea „Taina mărturisirii” şi trăieşte în credinţă.

Citeşte şi Decizie BOMBĂ a lui MIHAI NEŞU. Ce a făcut după DIVORŢ şi după ce ŞI-A ÎNGROPAT MAMA

Actorul Mihai Coadă, cunoscut drept Nelu Curcă, din serialul „La Bloc” s-a călugărit după ce timp de 6 ani a jucat într-un cunoscut serial de comedie. Straiele monahale le-a îmbrăcat şi fostul campion olimpic la tir, Iulian Raicea. Medaliatul cu bronz de la Olimpiada de la Sydney, 2000, în proba de pistol viteză, este cunoscut acum sub numele de Ieromonah Serafim şi slujeşte în biserica ortodoxă din Bangkok, Thailanda.