Vedete din România care s-au căsătorit cu bărbaţi infractori

Multe vedete de la noi au iubiţi sau soţi care şi-au petrecut nopţile şi în închisoare. Ultima care s-a trezit cu patul gol este cântăreaţa Cristina Spătar, al cărei soţ a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală, informează România TV. Însă lista este mult mai lungă.

01 oct. 2014, 07:03
Vedete din România care s-au căsătorit cu bărbaţi infractori

Cristina Spătar va dormi singură pentru că soţul ei, Alin Ionescu, a fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală într-un dosar cu un prejudiciu de 10 milioane de euro.

Totodată, soţul Biancăi Brad, Aurel Frăţilă, a fost arestat în Statele Unite pentru că a vândut arme Iranului. Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, este şi el în închisoare în Franţa pentru trafic internaţional de droguri.

Ştefan Tache, soţul cântăreţei Sanda Ladoşi, a petrecut trei luni în închisoare într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de 4 milioane de euro. El a fost denunţat chiar de soţul Manuelei Fedorca, Valentin Ionescu. Acesta este condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul fraudelor bancare.

Chiar şi soţul Andreei Spătaru, Sorin Marica, a petrecut o lună în închisoare deoarece în urmă cu câţiva ani în zona Gării de Nord, într-o altercaţie, a împuşcat un interlop.

Citeşte şi Soţul Cristinei Spătar a fost arestat. Cântăreaţa ar putea rămâne fără vila impresionantă în care locuieşte


loading...