Vedete din România cu afaceri de SUCCES. Nume MARI pe LISTĂ

Vedetele de la noi au şi alte surse de venit atunci când nu sunt la televizor. Cele mai multe au ales să îşi transforme pasiunea în business.

30 oct. 2016, 07:08
Vedete din România cu afaceri de SUCCES. Nume MARI pe LISTĂ

Iată un top 5 al vedetelor care au deschis o afacere şi care au rezistat pe piaţă (sursa: perfecte.ro).

Andreea Raicu isi promoveaza online colectia de articole vestimentare, produsele de beauty si accesoriile. Vedeta are afinitati si pentru dezvoltarea propriei fiinte si exploreaza conceptul de Mindfulness- capacitatea de a fi constient de ceea ce traiesti. De asemenea, sustine cursuri pentru a-i ajuta pe cei prezenti sa investeasca mai mult in propria persoana.

Dana Rogoz s-a lansat in afaceri prin crearea unei colectii de genti, pantofi, articole vestimentare si a parfumului Moon. Numele brandului Moon se leaga de honeymoon, dar si de ideea de fete ale Lunii, care se schimba in fiecare zi. EA le vine in ajutor doamnelor si domnisoarelor care doresc sa aiba o noua geanta in fiecare zi. Ei bine, nu tocmai una noua, ci una cu o fata detasabila. Astfel, in functie de personalitate, poti alege ce fata doresti sa aiba geanta ta.

Bianca Dragusanu are propriul atelier de croitorie si confectioneaza rochii in editii limitate. Normal, este si modelul BD Atelier. In plus, cei peste 600.000 romani care urmaresc postarile sale pe Facebook ii aduc mai multe contracte de imagine.

Alina Sorescu nu s-a retras din activitatile pe care le iubeste si care rotunjesc veniturile familiei. Artista a deschis o scoala de muzica pentru copii, Atelierul de Muzica si Prezenta Scenica-Alina Sorescu, unde le prezinta celor mici culisele lumii muzicale.

Laura Cosoi si-a indreptat atentia catre blogul personal. Astfel, pe langa articole despre fashion si beauty, actrita isi promoveaza in mediul online cartea „Ramai la masa”. Cei peste 14.000 de vizitatori unici ii aduc acesteia si numeroase contracte de imagine.