Vedete fără secrete. Sâni la vedere şi rochii transparente la Romanian Music Awards FOTO

Spectacol grandios a avut loc sâmbătă seara, în Piaţa Sfatului din Braşov. Cei mai importanţi artişti ai momentului au fost prezenţi la Romanian Music Awards. A fost o defilare impresionantă de voci, dar şi de ţinute spectaculoase, multe dintre prezenţele feminine alegând vestimentaţii provocatoare, care au incitat imaginaţia bărbaţilor.

15 sept. 2013, 15:59

Andra, CRBL, Deepcentral, Voltaj şi Nicole Cherry s-au numărat printre câştigătorii premiilor Romanian Music Awards, acordate sâmbătă seară în Piaţa Sfatului din Braşov, într-un spectacol la care au asistat aproximativ 20.000 de oameni.

În paralel cu spectacolul muzical, unde Giulia şi-a prezentat la premiile muzicale de la Braşov cea mai nouă piesă – „My life”, Gina Pistol a cântat împreună cu trupa Vunk piesa „Pleacă”, iar Anda Adam şi-a lansat cel mai nou single, „Dacă ar fi”, a avut loc şi o paradă a ţinutelor, cancan.ro notând că la Romanian Music Awards a avut loc o adevărată expoziţie de sâni.

Printre vedetele surprinse de fotografii CanCan se numără Corina, Andreea Bănică, Giulia Anghelescu, Anda Adam şi Xonia.