VEDETE HĂRŢUITE. Simona Gherghe şi Adelina Pestriţu, mărturisiri cutremurătoare VIDEO

Simona Gherghe a fost terorizată de un puşcăriaş ani la rând care îi trimitea scrisori din detenţie, iar după ce a fost eliberat s-a instalat lângă locul ei de muncă. Şi Adelina Pestriţu a fost hărţuită de un admirator timp de patru ani şi a scăpat de el abia după ce l-a ameninţat că-l dă pe mâna poliţiei

02 nov. 2017, 14:43
VEDETE HĂRŢUITE. Simona Gherghe şi Adelina Pestriţu, mărturisiri cutremurătoare VIDEO

Simona Gherghe a starnit adevarate pasiuni in inima unui detinut care servea ani de puscarie din cauza talhariilor pe care le facuse. Barbatul obisnuia sa ii trimita in permanenta scrisori de amor, de dupa gratii, iar dupa ce a iesit din inchisoare s-a decis chiar sa ii faca o vizita. Din acest motiv, o buna perioada de timp, Simona Gherghe a fost insotita de un bodyguard.

Simona Gherghe a împlinit 40 de ani. Mesaj EMOŢIONANT pentru FIICA EI

„Viluţ este un admirator de-al meu de ani de zile, de şapte ani. Este un băiat care mă iubeşte de când era la închisoare. A făcut vreo patru ani de puşcărie pentru tâlhărie, a ieşit din închisoare, primul drum pe care l-a făcut de la Târgu Jiu, din penitenciar, a fost în Bucureşti, la antenă. A stat o noapte acolo, m-a aşteptat, s-a angajat la un restaurant lângă antena 1, în Băneasa, ca să fie aproape şi îmi aducea mici. Recunosc, îi mânca băieţii din platou. S-a întors la el acasă, în continuare îmi trimite scrisori, în fiecare zi sună în antenă şi vorbeşte cu doamnele de acolo şi le transmite mesaje pentru mine de genu’: să mănânce, să se îmbrace bine”, a povestit Simona Gherghe.

Adelina Pestritu a spus ca nu a fost hartuita sexual, in schimb a fost „terorizata” timp de patru ani de un fan care avea o metoda cel putin bizara de a-si arata simpatia pentru vedeta preferata.

Adelina Pestriţu nu mai este o femeie singură! Cu ce bărbat se iubeşte focoasa brunetă

„Este un pusti care m-a innebunit cu telefoanele timp de patru ani. Ma suna noaptea si imi punea tot felul de intrebari. L-am amenintat ca-l dau pe mana politiei, o reactie fireasca, si abia atunci s-a potolit”, a povestit Adelina Pestritu.