Topul „răilor”: Vedete implicate în SUPER SCANDALURI în 2013

Unele vedete americane au bifat un an destul de zbuciumat. Conflictele, bătăile, scandalurile sexuale şi pozele indecente făcute publice au fost câteva dintre ocupaţiile acestora.

17 dec. 2013, 10:34
Topul „răilor”: Vedete implicate în SUPER SCANDALURI în 2013

Kanye West s-a bătut cu paparazzi

Kanye West nu prea s-a înţeles niciodată cu paparazzi, deşi prezenţa lor e parte din statutul de vedetă. Iar de când este tătic nu s-a cuminţit deloc, ba din contră, parcă e mai nervos ca de obicei.

Aflat pe aeroportul din Los Angeles, unde a mers ca să-şi vadă familia, Kanye a fost foarte deranjat de unul din paparazzi, şi cum acesta nu a înţeles de vorbă bună, a decis să-i smulgă aparatul foto cu forţa. S-au luat la bătaie, iar la final fotograful a avut nevoie de intevrenţia medicilor, potrivit unica.ro.

Amanda Bynes, droguri, poze indecente şi replici tăioase

Amanda Bynes deţine locul întâi în topul celor mai „nebune” vedete din 2013. Fost copil vedetă cu o imagine impecabilă, Amanda şi-a pierdut complet capul şi a uimit pe toată lumea cu gesturile ei.

Mai întâi a fost prinsă drogându-se de poliţişti şi a aruncat „pipa” pe geam. Eliberată condiţionat, a început să se dea în spectacol pe reţelele de socializare, unde a postat tot felul de comentarii răutăcioase şi rasiste la adresa altor vedete.

Justin Bieber s-a bătut cu paparazzi

Ca toţi puştii vedetă, se pare că şi Justin Bieber a început să o ia razna. După Britney Spears, Macaulay Caulkin şi Amanda Bynes, a venit rândul lui Justin să îşi piardă minţile. În 2013 a fost în atenţia publicului mai mult prin scandaluri decât prin muzica lui.

După ce s-a despărţit de prietena lui, Selena Gomez, pentru Justin au început problemele: a leşinat în culisele unui concert, a fost dus la spital, s-a bătut cu paparazzi, a postat pe Internet poze cu el fumând marijuana, apoi s-a supărat şi pe presă şi a declarat că nu are nevoie de dezintoxicare. Deşi, cu puţin timp în urmă, poliţiştii găsiseră droguri în autocarul cu care artistul mergea în turneu.

CITEŞTE ŞI INCREDIBIL, sunt ca două picături de apă. Justin Bieber are sosie în România şi este fată

Chris Brown

Chris Brown a devenit faimos cu adevărat în 2009, când a bătut-o pe iubita lui de atunci, Rihanna, până a băgat-o în spital. Anul acesta a revenit la vechile obiceiuri, deşi era încă eliberat condiţionat.

Aflat probabil sub influenţa alcoolului, a lovit un pieton cu maşina, apoi a fugit de la locul accidetului. Câteva luni mai târziu, a fost arestat pentru că a bătut un bărbat în faţa unui hotel de lux. Motivul? Chris făcea poze cu două admiratoare, iar omul a intrat în cadru şi i-a stricat fotografiile.