Vedete în ipostaze stânjenitoare. Alcoolul e de vină. FOTO

Renumitele petreceri de la Hollywood sunt condimentate din belşug cu alcool, iar imaginile cu vedetele abia ţinându-se pe picioare de cât au băut, fac, de fiecare dată, deliciul presei tabloide. Dacă unui bărbat i se mai poate trece cu vederea starea de ebrietate, pentru o femeie este de-a dreptul stânjenitor să fie surprinsă în această situaţie ruşinoasă.

23 feb. 2014, 17:18

Paris Hilton, moştenitoarea unui întreg imperiu, este cunoscută de ani de zile ca fiind sufletul petrecerilor. Niciodată însă nu a ştiut însă care îi este limita şi, de multe ori, paparazzii au surprins imagini memorabile cu ea, care nu-i făceau deloc cinste.

Brandi Glanville, cunoscută din reality show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills”, s-a făcut de râs într-un mod incredibil la ieşirea dintr-un club după multe cocteiluri îngurgitate. Nu numai că abia se ţinea pe picioare, dar nu a mai avut control nici asupra ţinutei, lenjeria intimă văzându-i-se în toată splendoarea.

A trecut de 47 de ani, are copii acasă, dar tot îi place la distracţie! Pamela Anderson este nelipsită de la petreceri, unde nu ratează să se dea în spectacol: dans pe mese, striptease sau săruturi cu persoane necunoscute, nimic nu lipseşte din programul actriţei atunci când începe „să prindă chef”.

Citeşte mai mult pe unica.ro