Vedete părăsite chiar înainte de nuntă

Agitația de dinaintea nunții i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă asta este ceea ce-și doresc cu adevărat. Așa că, nu e de mirare că multe dintre poveștile de dragoste dintre celebritățile de peste Ocean nu au avut parte de happy end. Din păcate, mulți și-au părăsit partenerii chiar înainte de a păși spre altar!

07 iun. 2016, 11:29
Vedete părăsite chiar înainte de nuntă

Începem cu Ben Affleck, care, înainte să aibă o relație cu Jennifer Garner, a avut o relație cu altă Jennifer. Ne referim, bineînțeles, la relația cu J.Lo și la mult trâmbița lor logodnă, încununată cu un inel cu diamant roz de șase carate, în valoare de 1, 5 milioane de dolari. Din păcate, deși programase nunta pe 14 septembrie 2003, J.Lo s-a văzut nevoită să anuleze nunta după ce i-a ajuns la urechi zvonul potrivit căruia Ben ar fi înșelat-o cu o dansatoare exotică.

Citeşte şi Margherita de la Clejani şi-a lipit „silicoanele” de Johnny Deep FOTO

Înainte să existe fenomenul „Brangelina” a existat un Brad Pitt îndrăgostit la nebunie de Gwyneth Paltrow. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei „Seven” și urmau să se căsătorească în vara anului 1997. „Abia aştept să merg la altar, să port verigheta, să sărut mireasa”, declara Brad, îndrăgostit nebunește, pentru „Rolling Stone”. Din păcate, Gwyneth nu s-a simțit pregătită, motivând că e prea tânără pentru acest pas, și a anulat nunta. „Prin acea decizie am încurcat mult lucrurile pentru mine şi Brad… şi am fost supărată mult timp după aceea”, a declarat ulterior Gwyneth, regretând probabil că nu a fost ea cea care i-a stat alături actorului atunci când devenea unul dintre cei mai prestigioși actori de la Hollywood.

Vezi pe okmagazine.ro ce alte vedete au fost părăsite după ce au fixat data nunții!