Vedete TERORIZATE de fani: Selena Gomez, ameninţată cu moartea. J Lo, urmărită de un psihopat

Celebritatea vine cu pretul ei. Pe langa toate beneficiile pe care ti le aduce statutul de vedeta, exista si cateva parti negative. Cum ar fi fanii obsedati sau cu probleme psihice.

15 mart. 2015, 10:08
Vedete TERORIZATE de fani: Selena Gomez, ameninţată cu moartea. J Lo, urmărită de un psihopat

Un fan obsedat de Jennifer Lopez a patruns in casa artistei din Hamptons in august 2013 si a reusit chiar sa stea 6 zile inauntru fara sa fie observat pe bodyguarzi, potrivit perfecte.ro.

Cand John Dubis, atunci in varsta de 49 de ani, a fost descoperit a pretins ca este sotul vedetei si tatal copiilor ei. De meserie pompier, Dubis a fost saltat de politie si dus la o evaluare psihiatrica.

Desemnata cea mai sexy femeie din lume in 2013, personalitatea lui Jennifer Lawrence are efecte nebanuite asupra unor dintre fanii ei. In urma cu doi ani, un tanar de 23 de ani, din Vancouver, a amenintat-o pe actrita prin intermediul fratelui ei. Acesta i-a trimis sute de mesaje lui Blaine, fratele vedetei, prin care isi anunta intentiile. Han Cong Zhao se considera sotul lui Jennifer Lawrence.

In 2011, Selena Gomez a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui Thomas Brodnicki, un barbat de 46 de ani. Barbatul i-a marturisit psihologului sai ca vorbeste cu Dumnezeu si ca planuieste sa o omoare pe Selena Gomez.

Obsedat de vedeta, acesta a urmarit-o o perioada. Se pare ca obsesia nu i-a trecut nici in 2014, cand a incalcat ordinul de restrictie si i-a trimis vedetei un mail in care ii spunea cat de mult o iubeste si ca de abia asteapta sa o intalneasca dupa ce va expira ordinul de restrictie.

Si Miley are fani care sunt obsedati de ea. Vedeta a obtinut un ordin de restrictie in 2014 impotriva lui Devon Meek, de 24 de ani.

Fanul obsedat credea cu ardoare ca Miley vorbeste cu el prin intermediul cantecelor sale.

„Dl. Meek a spus ca nu va inceta sa o caute pe Miley dupa ce va iesi din spital. Va continua sa o astepte la ea acasa – ori il va accepta, ori va muri”, a spus politistul care l-a arestat pe tanar.