Vedetele care au descoperit dragostea la vârsta a treia

Iubirea nu are vârstă. Au demonstrat-o mai multe vedete din România, care chiar şi după ce au trecut de prima tinereţe şi-au găsit sufletul pereche. Dacă în adolescenţă te îndrăgosteşti cu fluturi în stomac, la maturitate iubirea este mult mai profundă. Iar multe persoane publice din România nu s-au sfiit să-şi declare sentimentele chiar şi la vârsta a doua.

22 iul. 2014, 13:53

Actorul Gheorghe Dinică nu s-a căsătorit până la 60 de ani, informează România TV. Abia atunci şi-a găsit sufletul pereche. La doar o lună după ce a cunoscut-o pe Gabriela Dinică a cerut-o de soţie şi au rămas împreună până când actorul s-a stins.

Citeşte şi Anca Pandrea a împodobit bradul de Crăciun cu fotografiile lui Iurie Darie. Vezi ce a ieşit

Actorul Ion Dichiseanu şi Simona Florescu s-au cunoscut în 1985, la Galaţi, unde tânăra de 17 ani participa la un concurs de muzică uşoară, iar el era membru al juriului. Simona, deşi cu 34 de ani mai tânără, l-a cucerit. Dichiseanu era logodit, dar a cerut-o de soţie. Totuşi, după 22 de ani de căsnicie, cei doi au divorţat.

„Simona, pentru mine, rămâne o mare doamnă, o respect si o voi respecta cat voi trai”, spunea Ion Dichiseanu.

Nici Sergiu Nicolaescu nu a ţinut cont de vârstă când a simţit fiorii iubirii. Regizorul a descoperit-o pe Dana, o tânără de doar 18 ani, cu 47 de ani mai mică decât el, şi nu a ezitat să o ia de soţie.

Iurie Darie şi Anca Pandrea au început să se iubească pe când ea avea 40 de ani, iar el 57. Asta nu i-a împiedicat să trăiască o poveste intensă. Adrian Pintea şi Lavinia s-au cunoscut pe când el avea 43 de ani, iar ea 16. El urma să joace la Craiova în piesa „Hamlet”. Din senin, şi-a pierdut vocea, iar Lavinia, care avea capacităţi bioenergetice, a fost chemată să îl ajute. De atunci au rămas împreună, în ciuda diferenţei de vârstă.

Citeşte şi ISRAELA şi-a făcut TESTAMENTUL. Decizie neaşteptată în privinţa soţului mai mic ca ea cu 30 de ani

Şi în lumea politică se iubeşte cu patimă indiferent de vârsta din buletin. Mihai Şora, primul ministru el educaţiei de după revoluţie, s-a căsătorit la 98 de ani, cu partenera sa, care este cu mai bine de 50 de ani mai tânără.

Femeia de afaceri Israela Vodovoz l-a cunoscut pe Liviu la bătrâneţe, dar nu a ezitat ca la 70 de ani să meargă la altar cu alesul inimii, care este mai tânăr cu 30 de ani.

„Eu i-am spus, dragul meu, tre să mă uzi ca pe o floare, să vorbeşti cu mine. Dacă n-ai să faci chestia asta mă ofilesc…şi dacă m-am închis..arrivederci”, a spus Israela.