Vedetele care au plătit pentru sex. Lista, de ambe sexe, este generoasă

Cu siguranţă oricărui om normal îi trece măcar o dată prin minte să îşi satisfacă nevoile sexuale contra unei sume de bani. Cum şi vedetele sunt oameni şi ei s-au gândit la această idee. Însă, ei având şi finanţele necesare, au mers cu un pas mai departe. Şi apoi au fost prinse...

16 feb. 2014, 09:38

Octavian Strunilă
Un familist exemplar, cu soţie şi doi copii frumoşi, Octavian Strunilă a fost surprins de fotoreporterii Libertatea în timp ce mergea cu Cătălin Căţoiu (un fost iubit al lui Jojo) la un salon privat de masaj erotic. Bărbatul nu a putut nega că a fost acolo, însă nu a vrut să comenteze mai mult.

David Beckham
Forbalistul a negat cu vehemenţă articolul publicat de un tabloid din Marea Britanie, care zicea că David Beckham şi-a înşelat soţia cu o prostituată, pe care a plătit-o ca să facă sex. Scandalul sexual s-a pornit în urmă cu aproximativ patru ani, după ce femeia în cauză a declarat pentru revistă că a întreţinut relaţii sexuale cu sportivul.

Suzy Favor Hamilton
Poate numele ei nu-ţi spune prea multe, dar află că este o atletă din Statele Unite care a câştigat şi participat la Olimpiade. Ea a intrat într-un scandal sexual de proporţii când s-a aflat că pe lângă alergat, mai practica şi alte „sporturi”, pe bani. Mai exact, Suzy era şi o prostituată de lux, care a fost recunoscută de câţiva dintre clienţii săi.

Lindsay Lohan
Chiar tatăl său a fost cel care a zis lumii întregi că Lindsay lucrează în prezent ca escortă de lux, însă mai apoi a încercat să-şi retragă cuvintele. Totuşi, declaraţia sa a rămas în evidenţă: „Ea este plătită ca să iasă în oraş cu bărbaţi bogaţi”.

Hugh Grant
La o primă vedere, actorul englez pare mult prea bine educat ca măcar să aibă gânduri de acest gen. Şi totuşi a fost surprins la propriu cu pantalonii în vine, în timp ce o prostituată îi făcea sex oral în Los Angeles. În acel moment se afla într-o relaţie cu actriţa Elizabeth Hurley, care l-a părăsit în urma incidentului ruşinos.

Citeşte mai mult pe unica.ro