„Mame-eroine”: Vedetele de la noi care au o droaie de copii VIDEO

Din bombe sexy s-au transformat în "mame eroine". Mai multe vedete de la noi au lăsat deoparte tentaţiile vieţii pentru a se dedica familiei. O cunoscută prezentatoare TV tocmai a anunţat că aşteaptă cel de-al cincilea copil, iar vestea a făcut-o pe Nicoleta Luciu, care are patru copii, să se gândească la o nouă sarcină.

14 feb. 2016, 08:57
„Mame-eroine”: Vedetele de la noi care au o droaie de copii VIDEO

La 35 de ani, prezentatoarea TV Anca Serea face un anunţ surprinzător, informează România TV. Ea şi soţul ei vor deveni iar părinţi, iar Anca va avea astfel cel de-al cincilea său copil.

Ea va aduce pe lume un băieţel în luna aprilie. Vestea a luat-o prin surprindere chiar şi pe Nicoleta Luciu, ea însăşi mama a patru copii.

Citeşte şi Alina Vidican, în vizită la Cristi Borcea fără VERIGHETĂ

„Un copil e binevenit pe lume. Eu nu mă gândesc să mai fac unul, îmi ajung patru, dar, sigur, dacă aş rămâne gravidă, l-aş păstra, normal. Pentru Anca mă bucur tare şi ea trebuie să fie o fericită că a înzestrat-o Dumnezeu cu darul de a putea fi mamă, şi de cinci ori!”, a spus Nicoleta Luciu.

Nu numai femeile sunt înnebunite după mulţi copii, ci şi domnii din showbiz. Afaceristul Silviu Prigoană se poate lăuda cu patru copii din două căsnicii. 

Citeşte şi Cristi Borcea loveşte din nou. O PREZENTATOARE TV vrea să-i facă UN COPIL

De departe, însă, cel mai „productiv” este Cristi Borcea, bebeluşul pe care îl va aduce pe lume Valentina Pelinel fiind cel de-al şaptelea copil al fostului acţionar dinamovist.