Vedetele din România care au devenit mame în 2015

Foarte multe vedete din Romania au devenit mame in 2015. Printre ele se numără Anda Adam, Andreea Mantea si Andra.

01 ian. 2016, 16:38
Vedetele din România care au devenit mame în 2015

1. Andra 

Cantareata a născut în data de 23 iulie. Soțul ei Cătălin Măruță, vedetă Pro TV, a asistat la fericitul eveniment. Acesta a filmat tot și a fost entuziasmat de faptul că are o fiică. Eva Maria a avut 3,6 kilograme și 50 de centimetri lungime. Cântăreața mai are un copil, David, în vârstă de patru ani.

2. Anda Adam

Starul a născut în data de 30 noiembrie o fată pe care o cheamă Evelin. Andra Adam a adus-o pe Evelin pe lume chiar în ziua de Sfântul Andrei. Vedeta a suportat cu bine operația de cezariană. Anda are 35 de ani și și-a dorit foarte mult să fie mamă. A declarat că vrea să se întoarcă pe scenă cât mai repede.

3. Alina Puşcaş

Starul Antenei 1 a născut un băiețel în luna august. Și-a dorit foarte mult un copil și se declară o femeie împlinită la cei 31 de ani ai săi. Alina Pușcaș a divorțat în anul 2014, după numai un an de căsătnicie petrecut alături de Viktor Bieltz, un cetățean german cu care a avut o relație mai lungă. La scurt timp după divorț, îl cunoaște pe medicul stomatolog Mihai Stoenescu care îi împlinește scurt visul de a deveni mamă.

4. Dana Nalbaru

Artista a adus pe lume un băiat la sfârșitul lunii iulie. Și-a dorit mult un al doilea copil. Ea și actorul Dragoș Bucur mai au o fetiță pe nume Sofia, în vârstă de opt ani. Pe băiat îl cheamă Kadri.

5. Andreea Mantea

Vedeta de 29 de ani a adus pe lume un băiețel sănătos. Din păcate, a fost singură la naștere. Partenerul ei, tatăl copilului, a absentat de la fericitul eveniment. Luptătorul Cristian Mitrea a părăsit-o pe Andreea Mantea cu puțin timp înainte ca această să nască. În astfel de condiții vitrege, starul de televiziune nu a reușit să se bucure pe deplin de acest eveniment important din viața unei femei.