Vedetele din România, în doliu după moartea Ionelei Prodan. Mesaje copleşitoare pe pagina de Facebook

Ionela Prodan a murit. Oana Roman, Mihaela Borcea şi Monica Anghel sunt primele vedete care au făcut publice mesaje de condoleanţe la scurt timp de la aflarea veştii că Ionela Prodan a încetat din viaţă. 

16 apr. 2018, 19:02
Vedetele din România, în doliu după moartea Ionelei Prodan. Mesaje copleşitoare pe pagina de Facebook

Cunoscuta cântăreaţă de muzică populară Ionela Prodan a murit luni la Spitalul de Urgenţă Elias. Îndrăgita interpretă a murit în jurul orei 21. Artista se afla internată de mai multă vreme la Spitalul Elias. Anunţul a fost făcut pe Facebook de fiica sa, Anamaria Prodan Reghecampf. La aflarea acestei veşti, mai multe vedete din România au postat mesaje de condoleanţe pe pagina de socializare. 

Vezi şi: IONELA PRODAN A MURIT. Anamaria este sfâşiată de durere: Tu ai fost şi vei rămâne forţa vieţii mele

„Mie mi-a zis o data: in viata trebuie sa te lupți mereu, sa nu te lasi niciodata si sa nu lasi pe nimeni vreodată sa creada ca e mai presus de tine! Sa fii mândră pana la aroganță si conștientă de cat de buna esti! N-am ascultat-o sută la sută. Tu ai ascultat-o si s-a văzut! Condoleante, iubita mea Anamaria Prodan Reghecampf”, a scris Oana Roman. 

„Dumnezeu să o odihnească în pace, iar ție draga mea să îți dea putere să treci cu bine peste această grea încercare din viața ta!!”, a scris Mihaela Borcea.

„Aveam un parfum de la dansa… parfum Ionela Prodan… mirosea a iasomie…”, a scris Oana Lis.

„Draga mea…… condoleante……. Dumnezeu sa o odihneasca”,  a scris Monica Anghel.

„Condoleante, Ana! Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca!”,  a scris Mara Banica.

Vezi şi: Ionela Prodan a murit. Ultimele imagini cu artista în viaţă sunt şocante GALERIE FOTO

Ionela Prodan avea 70 de ani şi în ultima vreme a  avut mari probleme de sănătate, fiind internată de mai multe ori n spital.

Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni, este o cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova şi s-a remarcat în anul 1970, la Festivalul „Maria Tănase“ din Craiova.

În anii ’90 a renunţat la cariera muzicală. A fost realizator al emisiunii de folclor românesc „Din bucata mea de pâine“ de la Radio România, apoi la Tele 7 abc al emisiunilor „Îţi mai aduci aminte, doamnă“ şi „Cântecul şi casa lui“. În perioada 2001-2004, a coordonat în cadrul Ministerului Culturii departamentul de promovare a culturii tradiţionale.

Citeşte şi: Ionela Prodan, în stare foarte gravă: „Doctorii au făcut tot ce au putut, semnele vitale sunt minime”

În noiembrie 2002, preşedintele Ion Iliescu i-a conferit Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, iar în anul 2003, i-a fost decernat Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor de către preşedintele României. În 2013, a fost numită reprezentant special pentru Românii de Pretutindeni şi coordonator al programului „Cunoaşte România prin cultura sa tradiţională“, iniţiat şi derulat de Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În 2016, a fost propusă să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD Covasna.