Vedetele îşi redecorează casa. Helmut Duckadam vrea un pat care să-i stârnească fantezii VIDEO

Vedetele îşi redecorează casa. Valentina Pelinel, Helmut Duckadam şi Dana Săvuică au ieşit la cumpărături şi au ales mobilă italienească. Dacă Duckadam a mărturisit că vrea un pat care-i stârneşte fantezii, Dana Săvuică ne-a dezvăluit că, deşi schimbă o parte din mobilă, nu renunţă la oglinda veche de 130 de ani, moştenită de la stră-stră bunica.

15 mai 2015, 17:48
Vedetele îşi redecorează casa. Helmut Duckadam vrea un pat care să-i stârnească fantezii VIDEO

Dana Săvuică a decis să-şi schimbe canapeaua veche de 10 ani şi pe care i-au ros-o cei doi căţei, potrivit România TV. „Căţeii dor pe canapea. Materialul s-a distrus şi s-au gândit să-mi facă o bucurie, să înceapă să roadă la canapea„, a spus Dana Săvuică.

La cumpărături, Dana Săvuică a găsit imediat ce îşi dorea. Deşi face schimbări, ea nu renunţă la o oglinda moştenită de la o stră-străbunică. „Oglinda se dă pe linia femeilor din familie, are cam 130 de ani. Trebuie să o recondiţionez la un moment dat„, a mai spus Dana Săvuică.

Atrase de mobila italienească au fost şi alte vedete. „O femeie niciodată nu are un dressing destul de mare în care să-i încapă toate hainele şi în care, eventual, să-i mai rămână şi loc”, a spus Valentina Pelinel.

Helmut Duckadam a fost mai îndrăzneţ şi a decis să aleagă un pat din fier forjat. „Am şi eu anumite fantezii. Accesoriile au rămas de când eram poliţist. Din păcate, nu le-am folosit niciodată, dar sper să reuşesc o dată să le folosesc„, a declarat Helmut Duckadam.