Vedetele îşi redecorează casa. Helmut Duckadam vrea un pat care să-i stârnească fantezii VIDEO

Publicat: Vineri, 15 Mai 2015 20:48 // Actualizat: Vineri, 15 Mai 2015 20:48 // Sursa: romaniatv.net

Vedetele îşi redecorează casa. Valentina Pelinel, Helmut Duckadam şi Dana Săvuică au ieşit la cumpărături şi au ales mobilă italienească. Dacă Duckadam a mărturisit că vrea un pat care-i stârneşte fantezii, Dana Săvuică ne-a dezvăluit că, deşi schimbă o parte din mobilă, nu renunţă la oglinda veche de 130 de ani, moştenită de la stră-stră bunica.

Dana Săvuică a decis să-şi schimbe canapeaua veche de 10 ani şi pe care i-au ros-o cei doi căţei, potrivit România TV. "Căţeii dor pe canapea. Materialul s-a distrus şi s-au gândit să-mi facă o bucurie, să înceapă să roadă la canapea", a spus Dana Săvuică.

La cumpărături, Dana Săvuică a găsit imediat ce îşi dorea. Deşi face schimbări, ea nu renunţă la o oglinda moştenită de la o stră-străbunică. "Oglinda se dă pe linia femeilor din familie, are cam 130 de ani. Trebuie să o recondiţionez la un moment dat", a mai spus Dana Săvuică.

Atrase de mobila italienească au fost şi alte vedete. "O femeie niciodată nu are un dressing destul de mare în care să-i încapă toate hainele şi în care, eventual, să-i mai rămână şi loc", a spus Valentina Pelinel.

Helmut Duckadam a fost mai îndrăzneţ şi a decis să aleagă un pat din fier forjat. "Am şi eu anumite fantezii. Accesoriile au rămas de când eram poliţist. Din păcate, nu le-am folosit niciodată, dar sper să reuşesc o dată să le folosesc", a declarat Helmut Duckadam.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dana Săvuică Helmut Duckadam redecorare casă Valentina Pelinel video
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 mai 23:50
...Pelinel, Helmut Duckadam şi Dana Săvuică au ieşit la cumpărături şi au ales mobilă italienească. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
15 mai 21:32
...a spus Dana Săvuică. La cumpărături, Dana Săvuică a găsit imediat ce îşi dorea…. Sursa: RTV.net

...
15 mai 21:05
Votează email 0 email
...Helmut Duckadam şi Dana Săvuică au ieşit la cumpărături şi au ales mobilă italienească. Citește mai departe… Vedetele îşi redecorează casa. Helmut Duckadam vrea un pat care să-i stârnească fantezii VIDEO ...
15 mai 21:01
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H