Vedetele îşi vând momentele intime la TV. Anda Adam a semnat deja un contract pentru naştere

Publicat: Duminică, 27 Septembrie 2015 15:49 // Actualizat: Duminică, 27 Septembrie 2015 15:49 // Sursa: romaniatv.net

Anda Adam a încheiat un contract de exclusivitate cu o televiziune pentru naşterea primului său copil. Nu este singura vedetă care a ales să împărtăşească momente din intimitate la televizor în schimbul unor contracte avantajoase. La fel au făcut şi Bianca Drăguşanu, Pepe sau Florin Salam.

Foto: facebook.com

Anda Adam a bătut deja palma cu o televiziune pentru naşterea fetiţei sale, programată la finalul lunii noiembrie. Cântăreaţa va da postului tv dreptul exclusiv de a filma aducerea pe lume a primului său copil contra unei sume importante de bani, scrie libertatea.

Anda Adam nu este la prima experienţă de acest fel. Şi nunta a fost televizată, însă la un alt trust de presă. Ionuţ Dolănescu a avut şi el contract de exclusivitate cu un post TV pentru botezul fiului său, Iancu.

Vezi şi: Anda Adam este în culmea fericirii: "A început să mişte" FOTO EMOŢIONANT

Florin Salam a urmat şi el modelul colegilor mondeni. Naşterea celui de-al treilea copil al său a fost filmată de o televiziune. Mai mult, iubita sa a dat un interviu de pe patul de spital la numai câteva ore după ce a adus pe lume fetiţa.

Pepe a avut şi el contract de exclusivitate pentru botezul celei de-a doua fetiţe. Însă el nu s-a limitat doar la o televiziune, evenimentul fiind difuzat de două posturi. Cântăreţul a urmat acelaşi model folosit şi la nuntă, atunci când a împărţit evenimentul între două televiziuni.

Iar pentru Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, cel mai fericit eveniment al vieţii a fost mai degrabă o afacere. Potrivit click, cei doi au obţinut de la o televiziune 10 mii de euro plus chletuielile de organizare.

Şi nu doar nunta Biancăi a fost vândută la TV, ci şi divorţul.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 sep 16:16
...vedetă care a ales să împărtăşească momente din intimitate la televizor în schimbul unor contracte avantajoase. Citește mai departe… sursa: romaniatv.net

...
27 sep 16:01
...care a ales să împărtăşească momente din intimitate la televizor în schimbul unor contracte avantajoase. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
27 sep 15:59
...care a ales să împărtăşească momente din intimitate la televizor în schimbul unor contracte avantajoase. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net

...
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 17 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H