Vedetele pe care le-a îmbrăcat Stephan Pelger. Una dintre ele este chiar Carmen Iohannis

Vedetele pe care le-a îmbrăcat Stephan Pelger. Designerul spunea că a început să cocheteze cu moda încă de la vârsta de 10 ani. Trei ani mai târziu avea primul său job, era decoratorul vitrinelor unui magazin de lux din Brașov, iar după câțiva ani își susținea lucrarea de diplomă la Fashion Institute din Viena chiar pentru același renumit brand. 

08 iun. 2023, 15:31

Vedetele pe care le-a îmbrăcat Stephan Pelger. Designerul avea în colecție diamante, rubine, dar și accesorii bătute în pietre prețioase și ținutele unicat, create de nume celebre din industria modei care a îmbrăcat și vedetele de peste Ocean.

Am o colecţie mică de ochelari de soare, nu ştiu câţi sunt. Am o mulţime de accesorii. Sunt o mare fan de brăţări. Preţurile brăţărilor pornesc de la 3 până la 10 000 de euro. Am curele numai din ediţii limitate. Am foarte multe eşarfe. Am o eşarfă din păr de oiţă nenăscută. Şi genţi am foarte multe. Pantofi am sute. Aveam vreo 250 de perechi, am rămas cu vreo 200„, spunea Stephan Pelger.

Citește și: Stephan Pelger s-a spânzurat! Celebrul designer suferea de depresie

Vedetele pe care le-a îmbrăcat Stephan Pelger

Pentru că era un nume mare în moda românescă, a colaborat cu vedete cunoscute, din toate domeniiile, cum ar fi Laura Cosoi, Ileana Badiu, Andreea Raicu, dar și Carmen Iohannis, pe care a criticat-o public pentru că își scurta fustele pe care i le crea.

I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, spunea Stephan pelger.

Stephan Pelger a fost găsit spânzurat

Creatorul de modă a fost găsit mort, în locuinţa sa din Bucureşti, de către un vecin. Poliţiştii şi medicii legişti se află la casa designerului. Nu se cunosc mai multe detalii momentan.

Stephan Pelger a vorbit despre depresia cu care se confrunta. La începutul anului, designerul povestea despre problemele grave pe care le-a avut cu insomnia și consumul de substanțe interzise. După ce a stat internat într-o clinică de dezintoxicare, designerul spunea că a fost externat și că e mai sănătos ca niciodată.

Acest medic la care m-am dus este tânăr și foarte actual cu problemele noastre din ziua de astăzi. Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, declara Stephan Pelger.