Vedetele PRO TV au făcut spectacol la UNTOLD. Ce surpriză le-a făcut Andreea Esca fanilor

Untold este cel mai mare festival din România, dar și la nivel european. Chiar și vedetele aleg să pătrundă în universul magic propus de organizatori. Iată cum s-au distrat celebritățile PRO TV la cel mai mare eveniment al anului.

06 aug. 2023, 14:29

Numeroase celebrități iau parte la ediția din 2023 a festivalului Untold, eveniment ce are loc în acest final de săptămână la Cluj-Napoca. Corina Caragea, Andreea Esca și Cabral au împărtășit primele lor impresii online, după o seară de divertisment.

Citește și: Ce religie are, de fapt, Andreea Esca. Nimeni nu ar fi crezut că nu este ortodoxă. Alexia Eram a dat-o de gol

Începând cu data de 3 august și până duminică, 6 august, UNTOLD 2023 și-a deschis porțile pentru evenimentele care au loc în Cluj-Napoca. Pe parcursul celor patru zile de festival, numeroși artiști internaționali și DJ faimoși la nivel mondial urcă pe scenele din Cluj-Arena, alături de mai mulți interpreți români.

Trupa Imagine Dragons a susținut un concert pe scena principală a UNTOLD, la care se spune că au participat peste 115.000 de fani. Printre acești spectatori s-au numărat și Corina Caragea și Ramona Păun, care au capturat un moment împreună într-o fotografie.

„Doar Imagine.”, le-a transmis Corina Caragea fanilor ei. Cabral a fost și el prezent la UNTOLD 2023 și a savurat spectacolul oferit de Grasu XXL.

„Cred că unul dintre cele mai bune show-uri de la Untold este cel al lui Grasu. Este efectiv pur și simplu minunat. Pe cuvânt, omul e magic. Și oamenii din fața scenei se transformă. Unii se transformă în oameni fericiți… alții în Bau-bau, așa cum puteți observa în fotografia alăturată”, a scris prezentatorul de la Pro TV pe Facebook.

O altă personalitate semnificativă în cadrul evenimentului este Andreea Esca, care a urcat pe scena Time alături de Otravă, pentru a pune muzică cu el.

„Cu cine ne vedem la scena TIME, la ora 18:00, la @untoldfestival ? Punem muzica din aia “cu cuvinte” , “pe vechi” ?, se stie! Si se lasa cu dans , timp de o ora! Nu, @bloguluotrava ?”, a transmis vedeta Pro TV pe Instagram.

În ziua de duminică, 6 august, ultima etapă a călătoriei prin universul UNTOLD îi va încânta pe fani cu revenirea în mainstage-ul festivalului a unui artist foarte iubit, Armin van Buuren. David Guetta, unul dintre cei mai influenți DJ din scena muzicii dance în ultimii ani, revine pe scena principală a UNTOLD.

Nume precum Ferg, Years & Years și Fedde le Grand îmbogățesc line-up-ul acestei zile. În același timp, scena Galaxy, epicentrul muzicii techno din cadrul festivalului UNTOLD, este pregătită să primească cei mai prestigioși reprezentanți ai culturii underground.

Citește și: Ce avere are Andreea Esca. Prezentatoarea câștigă o sumă uriașă din afaceri. Anul trecut, profiturile au fost de 5 ori mai mari decât anul precedent