Vedetele se dezbracă pentru animale. Cele mai sexy şi dure campanii PeTA din 2012 FOTO şi VIDEO

Anul 2012 a fost unul foarte productiv pentru cei de la PeTA. Organizaţia care luptă pentru respectarea drepturilor animalelor a lansat anul trecut o mulţime de campanii împotriva uciderii acestora în folosul omului, iar numeroase vedete s-au alăturat demersurilor renunţând chiar şi la haine.

09 ian. 2013, 16:59

PeTA şi-a continuat în 2012 campaniile prin care au încercat să facă oamenii să conştientizeze că plăcerea lor de a mânca produse din carne şi carne, de a purta haine din fibre de provenienţă animală, de a folosi cosmetice testate pe animale sau de a merge, pur şi simplu, la spectacole cu vieţuitoare luate din sălbăticie şi dresate pentru a distra omul sunt echivalente cu crima.

Numeroase vedete s-au alăturat, mai mult sau mai puţin îmbrăcate, campaniilor PeTA, iar mai jos vă prezentăm o scurtă retrospectivă a acestora.

Vedeta de televiziune Wendy Williams a acceptat să colaboreze cu PeTA şi chiar a pozat nud spre binele animalelor. Fotografia ei goală, acoperită doar de părul ei foarte lung, era însoţită de un mesaj foarte puternic: „Mai bine dezbrăcată, decât să port blană”.

Actriţa Christian Serratos, interpreta personajului Angela din seria Saga Amurg, s-a alăturat şi ea luptei PeTA pentru drepturile animalelor, mesajul său principal fiind „Respectă viaţa: fă-te vegetarian”. „Corpul tău nu ar trebui să fie un cimitir. Fermele industriale sunt iadul pentru animale, iar moartea lor este una lentă şi dureroasă. Ajută animalele prin a nu le mânca”, au fost cuvintele actriţei.

Victoria Eisermann s-a dezbrăcat şi ea pentru a transmite un mesaj împotriva uciderii animalelor pentru hrana oamenilor, pictorialul fiind realizat la Londra, în faţa National Gallery.

Blonda, desemnată în 2007 cea mai sexy vegetariană din Europa, a pozat într-o cadă plină cu sânge fals, în semn de protest faţă de amânarea interzicerii vânzării de cosmetice care conţin ingrediente testate pe animale.

Unul din cele mai sexy manechine, Joanna Krupa, a fost vedeta undei campanii PETA care milita, printre altele, împotriva hainelor de blană naturală

O altă campanie extrem de agresivă a celor de la PeTA a fost îndreptată împotriva companiei Hermes, celebră pentru articolele sale din piele. Trei modele au pozat în faţa Academiei Regale de Arte din Londra, pictate ca şi cum ar fi fost jupuite şi pline de sânge.

Lisa Edelstein, interpreta doctorului Lisa Caddy în serialul Dr. House, a renunţat şi ea la haine pentru a poza goală printre legume şi zarzavaturi.

Şi modelul Denise Wilkie s-a dezbrăcat complet pentru cauza animalelor care sunt măcelărite anual în întreaga lume. Pictorialul a fost realizat în centrul oraşului Glasgow (Scoţia).

Nu doar femeile celebre au pozat fără haine pentru PeTA, în sprijinul animalelor. Rockerul Dave Navarro a făcut acelaşi lucru, într-una din campaniile pentru interzicerea testelor pe animale. „Animalele folosite pentru teste dureroase şi mortale sunt otrăvite, orbite şi ucise. Alegeţi, vă rog, doar cosmetice care nu «conţin» cruzime”, este mesajul care însoţeşte fotografia nud a artistului.

PeTA a adunat într-un clip de aproape 9 minute toate campaniile sale din 2012, mesajul principal fiind acela că „animalele nu sunt printre noi pentru a le mânca, purta, folosi pentru experimente sau distracţie”.