Veniturile Contesei digitale nu corespund cu declarațiile publice. Ana Morodan a câștigat mai mulți bani decât cei pe care i-a declarat la ANAF

Ana Morodan, influencer și vedetă de televiziune, se află sub control judiciar după ce nu a oprit la semnalele polițiștilor, a lovit două mașini și a refuzat DrugTest-ul.

31 mart. 2023, 12:53
Veniturile Contesei digitale nu corespund cu declarațiile publice. Ana Morodan a câștigat mai mulți bani decât cei pe care i-a declarat la ANAF
Ce venituri are, de fapt, Ana Morodan

Ana Morodan va avea de suferit în urma acestor incidente, având în vedere că veniturile sale vin în principal din imagine. Contesa digitală deține trei companii active: Morodan Service, Morodan Shop și Epic Journey, potrivit Fanatik.

Prima firmă enumerată este cea care îi aduce vedetei cei mai mulți bani, având o cifră de afaceri de peste 800 de mii de lei, profitul depășind 570 de mii de lei, adică în jur de 120.000 de euro.

Celelalte două companii nu au performanțe financiare foarte bune. Una dintre acestea are o cifră de afaceri de peste 288.000 de lei și pierderi de 133.000 de lei. Cealaltă a avut încasări de 61.000 de lei și pierderi de aproape 215.000 de lei.

Potivit datelor financiare, Ana Morodan are un profit total de aproximativ 242.000 de lei, adică circa 50.000 de euro.

Citește și: Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști, în trafic. Imaginile sunt halucinante! Prima reacție: „Să nu vă lăsați seduși de celebritate”

Însă, influencerița spunea în urmă cu patru ani că face mai mulți bani decât ceea ce reiese din declarațiile depuse la ANAF.

„În medie, în jur de 17.000 de euro pe lună, din endorsing de mărci în online, completez această sumă cu veniturile din extensiile de marcă personală. Voi face în continuare influencing, dar voi face așa cum consider eu că trebuie făcut: quality content, în spiritul meu de marcă și pe bugete care să mă lase să creez un anume tip de content, deci și rezultate consistente pentru clienții mei”, mărturisea ea, la acea vreme.

Ana Morodan, sub control judiciar

Ana Morodan a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalele agenților, a intrat în coliziune cu două mașini și a refuzat să fie testată pentru depistarea alcoolului și a substanțelor interzise.

„La data de 28 martie a.c., polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule.

În urma accidentului de circulație au rezultat doar pagube materiale.

După stabilirea identității conducătoarei auto, polițiștii i-au solicitat să fie testată atât pentru stabilirea prezenței alcoolului în aerul expirat cât și pentru stabilirea preliminară a prezenței în organism a substanțelor psihoactive cu aparatura din dotarea Brigăzii Rutiere, însă a refuzat.

În acest context, polițiștii au procedat la conducerea persoanei în cauză la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, 
unde și de această dată a refuzat.

Citește și: Ana Morodan a fost prinsă sub influența drogurilor și fără permis la volan. „Contesa digitală”, sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a fost reținută. S-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “Refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 337 din Codul Penal.

Totodată, în aceeași zi, în jurul orei 22:20, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce desfășurau activități de control în trafic pe o stradă din sectorul 1, au oprit un autovehicul condus de o persoană de sex femeiesc.

După stabilirea identității, au efectuat verificări cu privire la situația juridică a dreptului de a conduce, iar cu această ocazie au constatat faptul că, femeia figura cu permisul de conducere reținut ca urmare a dosarului de cercetare penală întocmit în conformitate cu prevederile art. 337 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, care a indicat o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, conducătoarea autovehicului a fost condusă la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea în concurs a infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art. 335 alin. 2 și 336 alin.2 din Codul Penal:

În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reținerea femeii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătorului Sectorului 1 în vederea luării unei măsuri preventive”, a transmis Poliția.