Veniturile Wizrom au crescut cu 6% în primul trimestru

Grupul de firme Wizrom (Wizrom Software, WizSalary şi filialele externe), unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerii din România a înregistrat în primul trimestru al anului o creşte a veniturilor de 6,6%.

23 apr. 2012, 09:07
Veniturile Wizrom au crescut cu 6% în primul trimestru

Wizrom a înregistrat în primele trei luni ale anului venituri de 1,6 milioane de euro, pe fondul unei activităţi deosebit de intense datorată numărului sporit de implementări şi noi contracte.
Pe de altă parte, o contribuţie semnificativă la rezultatul acesta îl are dezvoltarea permanentă a reţelei de parteneri, respectiv creşterea cererii pentru soluţiile WizRetail pentru magazine, supermarket-uri, lanţuri comerciale, restaurante, cafenele, baruri, etc. şi WarehouseExpert pentru companiile care doresc un control mai bun al stocurilor şi un rulaj mai rapid. Un alt vector important a fost lansarea, anul trecut, a soluției Necto, soluţia de BI care transferă fenomenul „social networking” în managementul organizaţiilor.
„Anul acesta am extins reţeaua de parteneri cu zece noi firme cu care colaborăm excelent, ceea ce ridică la 17 numărul total de parteneri cu care lucrăm la nivel naţional”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software. „Această construcţie colaborativă a venit perfect peste modelul de licenţiere SaaS, care a fost pentru noi revelaţia anului 2011 şi care va produce efecte bune şi în 2012”, a precizat acesta.
Grupul Wizrom a terminat primul trimestru cu un număr de 3.350 de clienţi, în creştere cu 6,7% faţă de aceeaşi perioadă din 2011. De asemenea, a fost menținută structura veniturilor: 31% din venituri au provenit din licenţe vândute, 34% din mentenanţă, 35% din alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele).
Grupul de firme Wizrom avea la 31 martie un număr de 150 de angajaţi, pe fondul creșterii cu 30% a forţei de vânzări.