Venus în Balanță 2023. Planeta iubirii revine acasă. START fierbinte în amor pentru zodii

Venus este planeta care guvernează atât latura noastră romantică, cât și cea creativă. Este o planetă a plăcerilor, a oportunităților și a triumfurilor colective. Venus este blândă și generoasă și ne inspiră în toate relațiile noastre intime și în parteneriate.

07 nov. 2023, 09:42
Venus în Balanță 2023. Planeta iubirii revine acasă. START fierbinte în amor pentru zodii

Venus intră în Balanță, pe 8 noiembrie 2023, și va rămâne aici până pe 4 decembrie 2023. Venus a fost în Fecioară începând cu începutul lunii octombrie și se pregătește să intre în semnul său de casă. Această tranzit poate aduce multe lucruri în relațiile noastre, inclusiv intimitate, echilibru și armonie.

Este planeta care guvernează atât latura noastră romantică, cât și cea creativă. Este o planetă a plăcerilor, a oportunităților și a triumfurilor colective. Venus este blândă și generoasă și ne inspiră în toate relațiile noastre intime și în parteneriate.

Acest lucru este cu atât mai adevărat atunci când Venus intră în unul dintre semnele sale de casă (Taur este cealaltă zodii guvernată de Venus). Nu numai că această planetă primește o creștere a puterii și a conexiunii, dar aduce și beneficii anumitor semne zodiacale în moduri specifice.

Semnificația intrării lui Venus în Balanță 2023
Cu Venus intrând în Balanță în noiembrie 2023, vom avea mai mult echilibru și claritate în relațiile noastre cele mai valoroase și intime. Venus este o planetă dedicată plăcerii și influenței romantismului asupra vieților noastre. Când Venus se află în Balanță, adoptă o abordare pragmatică și echilibrată, permițându-ne mai multă răbdare și priorizare romantică.

VIDEO Horoscop 2024 Cristina Demetrescu: „Este o perioadă de sacrificiu, de suferinţă, o sa tot cadă cortine”

Personalitatea Balanței apreciază compromisul și căutarea de soluții bine rotunjite. Cu toate acestea, Balanțele tind să facă sacrificii mai mari în numele altora pentru a asigura fericirea celorlalți. Atunci când Venus intră în Balanță, avem claritatea de a face compromisuri autentice fără a ne sacrifica prea mult pentru relațiile noastre cele mai apropiate.

Venus în Balanță 2023 pentru zodii
Ce înseamnă intrarea lui Venus în Balanță pentru tine? Răspunsul variază în funcție de semnul zodiacal al fiecăruia. Dacă te întrebi ce înseamnă această tranzit din luna noiembrie pentru tine, citește în continuare!

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecii pot întâmpina unele dificultăți în timpul tranzitelor lui Venus, deoarece sunt opusul semnului Balanță. Aceasta nu înseamnă că tranzitul următor va fi dificil pentru tine, dragă Berbec. Cu toate acestea, chiar dacă Venus se află într-o poziție puternică, este important să rămâi hotărât și colaborativ. Ești un semn zodiacal puternic și independent, dar parteneriatele tale pot să te preseze în timpul acestui tranzit. În această perioadă, practică răbdarea, limitele sănătoase și generozitatea!

Horoscop rune 7 noiembrie 2023. NAUTHIZ aduce restricţii şi durere, Sowulo vine cu contradicţii, INGUZ-bogăţii

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Dragă Taur, acest tranzit poate aduce un sentiment de liniște. De asemenea, ești guvernat de planeta iubirii și frumuseții, ceea ce te poate ajuta să-ți reorganizezi prioritățile în acest moment. Poate că lucrurile au scăpat de sub control sau ți-ai redus simțul de sine pentru a-I satisface pe alții. Venus în Balanță cere echilibru, ceea ce include a cere ceea ce ai nevoie! Acest tranzit îți va aduce, probabil, revitalizare și întărire, indiferent ce înseamnă asta pentru tine.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii pot găsi mai multă claritate în conversațiile lor pe măsură ce planeta intră într-un alt semn de aer. În funcție de cum te simți, acest tranzit îți permite să mergi mai adânc în relațiile tale personale sau să te retragi, atunci când este necesar. Indiferent de direcția pe care o iei, vocea ta și nevoile tale vor fi auzite în această lună. Odată cu intrarea lui Venus în Balanță, echitatea ar trebui să deschidă calea. Cei din viața ta vor înțelege punctul tău de vedere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.