Venus în Capricorn 2022-2023.  9 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023. Cum afectează relațiile de Sărbători? Află ce aduce pentru zodia ta!

Venus va avea de lucru în Capricorn, nu contează că se apropie Sărbătorile. Nu ne vom îndrepta atenția spre nevoile inimii sau spre aventură, ci vom vedea totul având picioarele pe pământ.

07 dec. 2022, 11:40
Venus în Capricorn 2022-2023.  9 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023. Cum afectează relațiile de Sărbători? Află ce aduce pentru zodia ta!

Venus in Capricorn 2022-2023.  Pe 9 decembrie 2022, Venus intră în Capricorn. Venus este ceea ce ne place și ceea ce prețuim. Venus este ceea ce simțim despre lucruri și oameni. Când Venus intră în Capricorn, devenim mai motivați și mai strategici în ceea ce ne dorim. Standardele noastre cresc.

Capricornul este un semn căruia îi place claritatea, așa că dacă ești puțin sigur cu privire la motivațiile și prioritățile tale, Venus în Capricorn te va ajuta să clarifici asta. Și odată ce știi ce vrei, nimic nu te va împiedica să-l atragi și să-l manifesti în viața ta.

Venus este considerată o planetă dedicată iubirii, romantismului, frumuseții și luxului. Dacă Venus ar fi fost o ființă umană, cu siguranță ar fi fost femeie. O femeie romantică, stilată, cu un puternic simt al esteticului. I-ar fi plăcut întâlnirile senzuale, paturile decorate cu petale de trandafiri. Ar fi băut vinuri fine din pahare de cristal. Venus s-a mutat în Capricorn și va rămâne aici timp de aproximativ patru săptămâni. După ce s-a distrat în nebunaticul Săgetător, acum își face casă în pragmaticul Capricorn. Acest lucru presupune mai mult realism, mai mult raționament, mai multe restricții.

Horoscop Mariana Cojocaru decembrie 2022. Karma adună într-o lună toate cumpenele de peste an. Doar două zodii scapă de Lilith

Pofta de lux dispare și se creează nevoia de securitate și stabilitate. Venus va avea de lucru în Capricorn, nu contează că se apropie Sărbătorile. Nu ne vom îndrepta atenția spre nevoile inimii sau spre aventură, ci vom vedea totul având picioarele pe pământ. Totuși, undeva, în subconștient, tot ne vom dori puțină atenție, puțin romantism, puțină giugiuleala.

Află mai jos cum îți afectează Venus în Capricorn 2022-2023 relația și cum îți vei petrece sărbătorile de iarnă.

BERBEC
Cu Venus în Capricorn, vei deveni dependent de muncă. Poți fi destul de stresat de Sărbători, de aceea este foarte important să mai lași loc și de plăceri în viață ta. La sfârșitul programului închide tot ce are legătură cu muncă și răsfață-te. Dacă ești singur, îți poți întâlni chiar jumătatea. Eliberează-te de tot ce ai pe cap și fii deschis.

TAUR
Ia o sticlă de vin, o cutie de bomboane și partenerul de viață și pregătiți-va de o discuție importantă despre relație. Vei vrea să afli totul despre dorințele partenerului, despre planurile de viitor, despre angajamentele pe care le veți face. Încerci să creezi o fundație solidă pentru o relație de durata. Cine te poate învinovăți având în vedere latura pragmatică și stabilă a Capricornului. Tu nu trebuie decât să te asiguri că ești lângă persoană cu adevărat potrivită pentru ține.

Zodia care în 2023 ar putea rămâne singură. Astrologul Mariana Cojocaru dezvăluie care sunt nativii care vor fi părăsiți

GEMENI
Abandonează toate sentimentele de stagnare în dragoste. Este timpul să acționezi. Acesta perioada de Sărbători este perfectă pentru a-ți arată magia și pentru a-ți manifestă visurile romantice. Fie că faci primii pași în a cuceri o persoană pe care ai cunoscut-o de curând, fie că este vorba de partenerul de care ești alături de multă vreme, ACȚIONEAZĂ! Nu mai stă pe loc!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.