Venus in Pesti 2022. Aprilie adevarata „luna a iubirii”, se anunta zile si nopti fierbinti

In traditia populara luna februarie este considerate luna iubirii, judecand mai ales dupa importata sarbatoare a Sfantului Valentin, dar si dupa neosul Dragobete. Astrologic vorbind, insa, se pare ca adevarata luna a iubirii din 2022 este aprilie. Si asta gratie intrarii lui Venus in Pesti.

05 apr. 2022, 21:32
Venus in Pesti 2022. Aprilie adevarata „luna a iubirii”, se anunta zile si nopti fierbinti

Venus in Pesti 2022 – Duo sensibil si visator
Venus, planeta iubirii si afectiunii, intra in semnul sau favorit – Pesti, din 5 aprilie 2022. Acest duo sensibil si visator influenteaza toate zodiile. Se va simti o sporire a sensibilitatii, a creativitatii, a romantismului in vietile tuturor. Legaturile dintre oameni devin mai puternice, mai pozitive, mai inseminate.

Horoscop Paşte 2022. Trei zodii care vor avea o minivacanţă de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor
Venus in Pesti 2022 – O lume mai buna?
Astrologii sunt de parere ca prezenta lui Venus in Pesti  face lumea mai buna, mai iertatoare, mai intelegatoare. Sub puternica influenta a acestora se vad mai bine si mai clar culorile curcubeului, lumea invata sa fie mai toleranta.

Cu Venus in Pesti te poti astepta la mai multa magie in relatii, dar si la capitolul bani si incredere de sine. Cu Venus in Pesti te simti bine indragostit, te incanta prezenta persoanei iubite mai mult ca oricand.

Desi Venus in Pesti este, indiferent de an romantic si visatoare, in anul 2022 tranzitul acesta inseamna mult mai mult gratie aranjamentului planetar suplimentar.

Horoscopul banilor. Ce zodii îşi umplu portofelele în această săptămână. Vestea cea mare vine joi!
Venus forteaza conexiuni pozitive cu alte planete, inclusiv cu Uranus, Saturn si, mai ales cu Jupiter si Neptun. Intre 22 si 30 aprilie, Venus va fi foarte aproape de Jupiter si Neptun in Pesti. Aceasta tripla combinatie de planete pare sa aduca cea mai fericita perioada in amor din tot anul 2022.

Venus in Pesti 2022 – Reversul medaliei
Exista, insa, si un semn de avertizare. Prezenta lui Venus in Pesti inseamna si ochelarii roz care iti pot distorsiona o imagine. Fii atent la semnele de avertizare pe care le primesti. Ai incredere cand sufletul iti spune ca o persoana nu este potrivita pentru tine.

Venus in Pesti  – Alte relatii
Cu Venus in Pesti nu doar relatiile amoroase sunt in armonie, ci toate tipurile de prietenie, amicitie, colegialitate. Despre zodia Pesti se spune ca “dizolva” zidurile. Relatiile cu cei dragi se pot apropia. Poate te revezi cu prieteni pe care nu i-ai mai intalnit de mult, poate faci o reuniune cu familia extinsa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 


loading...
Partenerii noștri