Venus în Taur 16 martie – 11 aprilie 2023. Planeta iubirii revine acasă. Lux, opulență, dar și decadență…

Din 16 martie până pe 11 aprilie 2023, pregătește-te pentru un tranzit senzațional al planetei iubirii, Venus,  acasă în zodiac Taur.

16 mart. 2023, 06:41
Venus în Taur 16 martie – 11 aprilie 2023. Planeta iubirii revine acasă. Lux, opulență, dar și decadență…

Din 20 februarie, Venus este în Berbec, zodie care nu-i este neapărat pe plac. Berbecul este centrul orașului, pentru fata Venus. Condus de Marte cel focos, Berbecul este un tânăr înflăcărat, nerăbdător, impulsive, zgomotos. Imaginează-ți Mica Italie în anii 1950.

Venus nu se descurcă bine în această parte a orașului. Și, în timp ce planeta iubirii a făcut tot posibilul în ultimul timp să aducă frumusețea, farmecul și dragostea venusiană Berbecului, tranzitul său în Berbec este, în cele din urmă, superficial. Romantismul tinde să se simtă neplăcut, legăturile emoționale ușoare, vorbele fără substanță. În cele din urmă, planeta iubirii iese întotdeauna din aceste excursii în Berbec cu un toc rupt.

Horoscop special Camelia Pătrăşcanu: Zodiile care câştigă o „gălăgie” de bani până la finalul lui martie
Dar acum, Venus se întoarce acasă în Taur, gata să facă o baie frumoasă, lungă, la lumina lumânărilor, în timp ce ascultă Suita pentru violoncel nr. 1 a lui Bach în sol major și savurează un pahar de șampanie. Taurul este tot ceea ce Berbecul nu este: stabil, luxos, senzual, sigur, determinat. Este ca și interiorul unei pietre brune minunate, calme, undeva pe o stradă mărginită de copaci de la țară, ferit de „șarpele acid” al orașului.

Ce să faci când e Venus în Taur
Pentru a ne alinia cu caracterul pământesc al lui Venus în Taur, ar trebui să ne gândim să ne angajăm în următoarele câteva săptămâni în activițăti de plantare, grădinărit, dar și în momente de plăcere precum masaj, spa, mâncare savuroasă sau un film bun.

Pe scurt, Taurul este despre lucrurile mai fine. Acest lucru are sens, având în vedere natura sa fixă de Pământ. Aici avem un semn lumesc care nu se grăbește niciodată. Acest tempo este perfect pentru Venus, care trebuie să se simtă în siguranță ca să-și facă magia, ca să-și răspândească parfumul prin univers și pentru a ne aprinde încet dragostea și dorința. Acolo unde Berbecul este rapid, Taurul este lent. Și asta este cheia pentru ca Venus să înflorească în viața noastră.

Horoscop primăvară 2023 Camelia Pătrăşcanu. Jupiter pune toţi banii pe masă, ce zodii au un noroc fabulos

Ar trebui, desigur, să fim puțin circumspecți aici și să vă oferim avertismentele care vin cu o Venus în Taur, cum ar fi: ferește-te de prea multe duminici leneșe care se întind până în miercuri, care se întind din nou până duminică. Reversul medaliei cu acest tranzit poate fi tendința spre lenevie, opulență și decadență. Venus în Taur poate, de asemenea, să crească nevoia de a primi asigurări în legătură cu sentimentele partenerului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.