Venus în Vărsător 2021. Iubirea şi prietenia merg mână în mână

Din 1 februarie 2021, planeta iubirii, relatiilor, armoniei, frumusetii si banilor se muta din Capricorn in zodia Varsatorului. Odata cu acest tranzit astral noi vom fi inconjurati de o noua schimbare energetica pe domeniile de care raspunde aceasta minunata planeta.

31 ian. 2021, 01:02
Venus în Vărsător 2021. Iubirea şi prietenia merg mână în mână
Venus în Vărsător 2021

Venus în Vărsător, fenomen care se va petrece în perioada 1 – 25 februarie, inseamna ca iubirea si prietenia vor merge mana in mana. În 25 februarie, Venus paraseste aceasta zodie sociabila dar asa de enigmatica, pentru a intra in Pesti.

Pana atunci, trebuie sa stim ca Varsatorii sunt foarte constienti de sine si recunosc in mod deschis ca ideile si opiniile lor sunt destul de atipice. Varsatorul este imprastiat si imprevizibil, dar independent si stapan pe sine. Varsatorul este un adevarat vizionar. El vede o lume fara bani, legi, inchisori, granite sau restrictii de orice fel. O lume in care cooperarea face parte din viata.

Ca element de Aer, energia Varsatorului ne poate face sa gandim prea mult sau sa ne bazam mai mult pe logica. Dar e nevoie si de muzica si dans pentru a-ti face inima sa cante. E nevoie si de instincte. Nu te sfii sa fii tu insuti.

Citeste si Horoscop Rune pentru luna februarie, cu Mihai Voropchievici. Aceste zodii fac schimbări pe toate planurile

Venus în Vărsător 2021 apreciază prietenia, originalitatea şi independenţa

Daca vrei sa cuceresti pe cineva, tine cont de energia acestei perioade ce cuprinde si sarbatorile. Devino mai intai prieten cu persoana pe care vrei sa o ai drept iubit/iubita, apoi trezeste-i interesul prin conversatii neobisnuite, inteligente, orientate spre viitor si nu patimase. Fii un spirit liber ca Varsatorul si arata-ti cele mai atipice caracteristici.

Varsatorul este inventiv, original si iubeste libertatea, separandu-se de multime prin felul sau unic, special si individual de a fi. Aceste atribute vor fi la mare moda in urmatoarele saptamani. Varsatorul se simte cel mai bine in lunile reci de iarna deci cu Venus in Varsator avem acum ocazia de a straluci ca si cum suntem acoperiti de sclipirea zapezii sub care se ascund tot felul de surprize!

Desi sociabil, Varsatorul este detasat emotional si relationeaza cu lumea prin intelect

Nu te astepta, asadar, sa impartasesti prea multa emotionalitate in amor sub acest tranzit sau sa te conectezi cu persoana iubita prin prea multe emotii siropoase. Nu vei avea nicio sansa de izbanda, deci mentine totul cat mai curat si detasat!

Citeste si Horoscop februarie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate conform runelor lui Mihai Voropchievici

Cat timp Venus este in Varsator, ne alegem cu unele energii noi destul de interesante pentru ca vom fi mult mai deschisi la minte si mai orientati natural spre oamenii din jurul nostru sau chiar si mai indepartati decat noi. Varsatorul inseamna conectarea cu umanitatea ca intreg si depasirea propriilor preocupari si interese mici, personale. Astfel, vom fi dornici sa ne imbunatatim relatiile per ansamblu si prieteniile existente.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.