Venus, planeta iubirii, intră în FECIOARĂ din 9 iulie. Punct de cotitură pentru relaţii! STOP sau TOT ÎNAINTE?

Venus în Fecioară. Zeiţa iubirii Venus intră în Fecioară începând de luni 9 iulie până pe 6 august. Venus este foarte importantă pentru noi întrucât ne arată cum să dăm şi să primim iubire, altora şi nouă înşine. Energia ei ne călăuzeşte felul în care ne derulăm relaţiile, cu alţii şi cu noi înşine. Dacă Venus în Leu, semnul în care este de 3 săptămâni, este strălucitoare, foarte vizibilă şi pretinde atenţie şi respect, Venus în Fecioară este foarte diferită ! Ea ne arată acum un alt mod de a iubi şi de a fi iubiţi, absolut indispensabil...pentru că ce ar fi lumea fără neobositele Fecioare la datorie, indiferent de temă datoriei şi devotamentului lor?

06 iul. 2018, 18:59
Venus, planeta iubirii, intră în FECIOARĂ din 9 iulie. Punct de cotitură pentru relaţii! STOP sau TOT ÎNAINTE?

Venus in Fecioara. Toata lumea vrea ca iubirea sa fie magica si stralucitoare ca in povesti, insa viata nu este un basm mereu.

 Daca vrei ca relatiile sa iti functioneze pe termen lung, trebuie sa stii cum sa fii autentic clipa de clipa cu partenerul tau. Cand esti autentic esti iubit neconditionat, iar a-ti arata la modul concret faptul ca iti apreciezi si sustii persoana iubita este partea cea mai importanta dintr-o relatie.

 Pentru multe semne zodiacale este dificil sa faca asta, cum ar fi pentru secretosul Scorpion. Fiecare zodie are zbaterile sale in acest sens. Din fericire, suntem recunoscatori ca din cand in cand Universul ne trimite un tranzit care ne arata exact cum sa fim autentici si practici in iubire. Acest tranzit este atunci cand Venus este in Fecioara. Cand Venus este in Fecioara, ea adora sa fie de ajutor.

 Venus in Fecioara este foarte implicata si ii pasa de altii.

Indiferent unde este Venus in harta ta natala, in saptamanile urmatoare vei simti ca esti mult mai dispus si disponibil sa iti oferi serviciile si sa fii de baza si alaturi de altii. Vei fi mult mai atent la nevoile nerostite si la dorintele altora. Si vestea buna este ca si altii vor fi la fel ! Venus in Fecioara ne atinge pe toti.

Venus in Fecioara poate fi mai neindemanatica in a-si arata iubirea dar iubirea ei este reala si foarte profunda, ei ii pasa cu adevarat de tot ce te priveste, iar in final, asta este ce conteaza.

 Cuvintele ce definesc tot ce simbolizeaza Venus in vietile noastre sunt: iubire, dorinta, frumusete, pasiune, armonie, afectiune, sexualitate, creativitate, atractie, inspiratie, feminitate, estetica, imaginatie, apreciere, relatii. Planeta Venus are o energie exclusiv feminina, inclusiv in traditia asiatica unde este asociata cu energia Yin.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.